Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Magistra voli uske hlače i gležnjače s potpeticama

modna špica
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
18.11.2013.
u 12:21

Među najdražim su joj dodacima sunčane naočale.

Morana Dželdumović (23), studentica krajobrazne arhitekture, za dnevnu šetnju u društvu svog ljubimca uvijek bira udobne tenisice i praktične odjevne komade.     

Kristina Atletić (22), studentica prava, ove se jeseni odlučila za sivu. Kaput klasičnog kroja kupila je u Zari, a uz njega jednostavno kombinira elegantnu dnevnu torbu i čizme UGG.     

Helena Šamuga (17), učenica gornjogradske gimnazije, voli urbano odijevanje i kombinacije u kojima se osjeća udobno. Stil voli istaknuti nakitom ili šalom.     

Helena Čop (20), studentica VERN-a, omiljene komade odjeće najčešće pronalazi u Zari, a u grad se voli uputiti i na povišenim potpeticama u kojima se osjeća jednako ugodno.  

Dina Hotić (17), učenica Medicinske škole, njeguje jednostavan ali moderan stil odijevanja. U jesen najčešće kombinira kratku kožnatu jaknu i topli pulover.  

Dora Krznarić (20), studentica agronomije, odijeva se prema aktualnim modnim trendovima, a odjeću po ukusu najčešće pronalazi u trgovačkim centrima.

Marija Badrov (22), studentica ekonomije, njeguje elegantan gradski stil odijevanja pa klasične komade odjeće “osvježava” modernim čizmama sa zakovicama. 

Sara Petrov (25), magistra pedagogije, voli uske hlače i gležnjače s potpeticama koje odlično pristaju uz kožnatu jaknu i veliku torbu. Među najdražim su joj dodacima sunčane naočale.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
Dormen
19:24 18.11.2013.

Božanske žene,sva ljepota svijeta i lavska gordost,i plahota srne, kroz vaše čari uzvišenje cvjeta u plave dane,i u noći crne.

PR
prepri43
12:18 20.11.2013.

Vidite kako ste naučili da se kaže potpetice ili visoke potpetice a ne "štikle" koje nam sugeriraju severine i nikoline! Ova mala slova su za njih još prevelika!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije