Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kestenijada na Kladeščici

Lovački kotlić, tamburaši i adrenalinske vožnje u Zelini

Zagreb: Počela dvodnevna manifestacija Kesteni i portugizac na Bundeku
Igor Kralj/PIXSELL
14.10.2023.
u 11:00

Središnje događanje bogatog programa odvija se na punktu udruge Amanita koja priređuje pravu gastronomsku čaroliju. Uz miris pečenih kestena, posjetitelji će moći birati iz raznovrsne gastronomske ponude, pogledati impresivnu izložbu gljiva i uživati u tamburaškoj glazbi

Na vrhu zelinske gore, nedaleko od Svetog Ivana Zeline, danas vas očekuje spoj uživanja u prirodnim ljepotama i gastronomskim delicijama jer se održava 25. Zelinska kestenijada. Svi ljubitelji nezaobilaznog simbola jeseni mogu do 18 sati svratiti na Kladeščicu, vrh visok 463 metra koji posjetitelje mami nezaboravnim panoramskim pogledom. 

Središnje događanje bogatog programa odvija se na punktu udruge Amanita koja priređuje pravu gastronomsku čaroliju. Uz miris pečenih kestena, posjetitelji će moći birati iz raznovrsne gastronomske ponude, pogledati impresivnu izložbu gljiva i uživati u tamburaškoj glazbi. Vrijedi obići i punkt Lovačkog društva Srndać koji će posjetitelje educirati o divljim životinjama, a pripremaju i natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića.

>>VEZANI ČLANCI: 

Ljubiteljima adrenalina preporučuje se vožnja off-road terencima, a oni koji više uživaju u pedaliranju, mogu se pridružiti karavani biciklijade. Od 12 sati na rasporedu je i niz aktivnosti za klince poput dječje olimpijade, zaboravljenih igara i graničara. 

>>VIDEO: More smeća u dvorištu bivše tvornice Dioki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije