Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Opet incident na liniji 268: Izbačeni majka i sin s dječjim biciklom

Stara-nova priča na trasi 268
15. srpnja 2017. u 16:53 84 komentara 25655 prikaza
linija 268 ZET
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
Pogledajte galeriju 1/4

Čini se kako incidenti na 'vražjoj liniji' 268 ne prestaju.

autobus 268 vozni nered Ima li ZET lijeka za liniju 268?

Da autobus kasni i po 45 minuta, na to su se građani možda i navikli (silom prilike), ali bezobrazno ponašanje djelatnika ZET-a putnici ne mogu prožvakati. 

Otvaranje isključivo prvih vrata i zabrana izlaska putnicima koji nestrpljivo čekaju, a bus već dobrano kasni, također je nešto čemu svakodnevno svjedočimo.

Dobacivanje, uvrede, posprdno 'mogli ste pozvati taksi', pa čak i prijetnje udaranja iznerviranog putnika letvom - svemu tome možete svjedočiti na trasi Glavni kolodvor - Velika Gorica.

Danas su putnici imali prilike vidjeti kako su majka s djetetom u dobi od najviše 7 godina izbačeni iz autobusa, nas stanici kod Avenue Malla, oko 15.15 sati. Razlog? Dječak je imao bicikl. Onaj maleni bicikl kojem su tek skinuti pomoćni kotači.

linija 268 ZET
1 / 12
8:35 sati Kako se bus nije pojavljivao, nezadovoljni putnik prvo je uzaludno prigovarao vozaču za Borovje, a potom je pokušao ući u sobicu na čijim vratima piše “kontrolor”.

- A kako dječja kolica smiju ući u autobus? - upitala je šokirana majka.

- Bicikl je po zakonu prijevozno sredstvo - drsko je odvratio vozač. Dok su putnici komentirali 'ali to je mali bicikl!'. Uzalud.

- Ja ću sad do Velike Gorice na tom malom biciklu? 

Čini se kako je vozačev odgovor bio da, jer je zatvorio vrata promrmljavši sugovorniku (smije li po zakonu putnik razgovarati s vozačem?) još ponešto o toj ženi s dvije velike vrećice, malim djetetom i nesretnim biciklom. 

linija 268 ZET Božena Matijević Gospođo, mogli ste pozvati taksi – odbrusi vozač autobusa na liniji 268 koji kasni 40 minuta ZET karta RITAM GRADA Kako su vozači ZET-ove nepredvidive linije 268 srušili akciju vozna karta za četiri kune autobus 268 'kažnjenička bojna' ZET-ova linija 268 - pa to je kao cirkus na kotačima

 

Mary Donor Pavlović i Milan Pavlović
LJUBAVI BEZ GRANICA
Kako je Milan riskirao život i doveo Mary iz Sierra Leonea u Ljubuški
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
 • Deleted user:

  A kako bi žena pazila na dijete, bicikl i dvije velike vrećice?

 • Avatar kokodrilo
  kokodrilo:

  Presmijesno, kako se nekog moze "IZBACITI" ako nikad nije ni usao? Oooo Hrvatska logiko bem li te.

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Ja sam uvjeren kak se autor teksta jednako kak i ostali kaj piskaraju o toj "liniji strave" nisu nigdar pelali ZET busom. Osim kaj se povremeno provezem tom lajnom više put su me vrlo ugodno iznenadili ZET-ovci i susretljivošću i ... prikaži još! ponašanjem. Jedino kaj me nigdar nemre iznenadit je primitivizam pojedinih putnika jednako kak i autora tekstova koji nit ne znaju ka zgleda bus !!!