Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jarun i bundek

Krenula kupališna sezona na gradskim bazenima i jezerima

Kupališta
05.06.2019.
u 14:27

Što se tiče sigurnosti na plažama gradskih kupališta u vremenu od 10:00 do 18:00 sati radnim danima te od 10:00 do 19:00 vikendom i blagdanima sati dežurati  će kvalificirani spasioci te će na oba kupališta u isto vrijeme biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.

Kupališna sezona na gradskim kupalištima Jaruna i Bundeka krenula je u subotu 1. lipnja, a na otvorenim bazenima SRC Šalate 03. lipnja dok otvoreni bazeni Sportskog parka Mladost počinju s radom 15. lipnja. Ljetna sezona na vanjskim bazenima SP Mladost kreće nekoliko dana kasnije zbog radova na sanaciji dječjeg bazena popularno zvanog „pračakalište“.

Kad je riječ o bazenima cijene su ostale iste kao i proteklih sezona pa će najmlađi korisnici, umirovljenici i  osobe s invaliditetom za cjelodnevni boravak na bazenu izdvojiti pet kuna radnim danom, a 10 kuna subotom i nedjeljom, dok će odrasli radnim danom ulaznice plaćati 10 kuna te 15 kuna subotom i nedjeljom.

Korisnicima je omogućena i kupnja dnevne obiteljske ulaznice po cijeni od 30 kn, mjesečne ulaznice za odrasle po cijeni od 150 kn te mjesečne ulaznice za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po cijeni od 100 kn.

Svi oni koji se vole kupati cijelu godinu bez obzira na godišnje doba mogu kupiti godišnje ulaznice za bazene koje će odrasle koštati 1500 kn za jedan bazen ili 1600 kn za sve bazene dok će djeca, umirovljenici i osobe s invaliditetom godišnje ulaznice za jedan bazen plaćati 800 kn odnosno 900 kn za ulaznicu koja vrijedi na svim bazenima. Moguće je kupiti i karnet za odrasle po cijeni od 130 kn ili karnet za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po cijeni od 80 kn.

Što se tiče sigurnosti na plažama gradskih kupališta u vremenu od 10:00 do 18:00 sati radnim danima te od 10:00 do 19:00 vikendom i blagdanima sati dežurati  će kvalificirani spasioci te će na oba kupališta u isto vrijeme biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.

Komentara 4

DU
Deleted user
19:13 05.06.2019.

Nekad davno sam se kupala na Jarunu,sada vise ne

AF
AfganistanskiHrvat
20:37 05.06.2019.

Obavezno ponesite i kišobran za svaki slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije