Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Konji u slobodnoj šetnji Savskom opatovinom, opet pobjegli s obližnjeg ranča?

Prozivani vlasnik je Marko Vranić koji je prilikom zadnjeg ovakvog događaja krajem 2016. godine poručio kako se radi o tome da je netko otvorio vrata štale i pustio konje
15. kolovoza 2018. u 11:04 1 komentara 1314 prikaza
Konji Savska opatovina
Foto: Screenshot/Facebook

Na Facebook stranici Zakaj volim Zagreb jedna je korisnica objavila fotografije troje konja u šetnji uz cestu na Savkoj opatovini. 

Nwando, američka blogerica usporedila Beograd i Zagreb Živi u Beogradu Američka blogerica usporedila Zagreb i Beograd. Evo što je zaključila...

Sudeći po komentarima ispod slika ovo nije prvi takav "incident", a članovi grupe spominju kako se radi o konjima s obližnjeg ranča. 

- To su konji sa Savske opatovina s ranča iza praonice! Opet ih je netko pustio van! - jedan je od komentara, dok drugi komentar proziva neodgovornog vlasnika. 

- Neodgovoran vlasnik... Kad nalete pod auto i kad bude morao platiti štetu pobrinut će se da više ne idu van... Ali siroti konj će pritom stradati - poručuje se u komentarima. 

- Dobro da ne drži medvjede ili tigrove tak... - samo je još jedan od komentara koji se dotaknuo vlasnika, dok neki ipak citiraju Milu Hrnića te konjima kratko poručuju: - Požurite konji bijeli.  

Prozivani vlasnik je Marko Vranić koji je prilikom zadnjeg ovakvog događaja krajem 2016. godine poručio kako se radi o tome da je netko otvorio vrata štale i pustio konje. Točan uzrok ovoga puta trenutno se još ne zna. 

>> Pogledajte što građani misle o tragediji u Zaprešiću

Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj
  • brzzzy:

    Preseliti ih u Liku-Brinje... Tamo bi zasigurno sretnije živjeli... Usput rečeni ima i Vranića...