Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert na trgu žrtava fašizma

Koncert TBF-a na Dan antifašističke borbe

Koncert grupe TBF na Future Scope Festivalu
Davor Puklavec/PIXSELL
19.06.2022.
u 12:40

Uz njih nastupaju i ZborXop te Zagrebački orkestar ZET-a

The Beat Fleet, poznatiji pod imenom TBF u srijedu će nastupiti na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma i to povodom Dana antifašističke borbe i 81. godišnjice antifašističkog ustanka u Hrvatskoj, s početkom u 19 sati

Koncerte organizira Antifašistička liga RH koja je ove godine i u suorganizaciji s Centrom mladih Ribnjak i Veteranima Domovinskog rata i antifašista (VeDRA). Uz popularne Splićane nastupit će i ZborXop te Zagrebački orkestar ZET-a koji će izvesti nekoliko tradicionalnih skladbi kao podsjetnik na tekovine Narodnooslobodilačke borbe (NOB) i otpora fašizmu i ustaštvu.
 
U ime Antifašističke lige govorit će Vesna Terselič, ispred VeDra-e Ranko Britvić, a po prvi puta u ime pokrovitelja okupljenima će se obratiti i gradonačelnik Tomislav Tomašević

Komentara 5

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:15 20.06.2022.

TBF ovci u 21. stoljeću u svojim pjesmama i izjavama tako očito žale za Jugoslavijom.....nismo na žalost niti očekivali da će ova gradska vlast ponuditi nešto drugo.

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
17:54 20.06.2022.

eto i kamerada tomsevica, doci ce se malo odmoriti od delanja, fino na pasulj i dijare… pardon, dijatrabu vesne terselic. zoka pusic ce biti u publici.

KA
kažemja
12:58 19.06.2022.

TBF legende.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije