Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetno kino Tuškanac

Kultni H-8 i Kabaret, novi Top Gun i film Nine Violić gledamo u šumi

Film "Baci se na pod" Nine Violić
18.06.2022.
u 12:05

Za kraj tjedna pogledajte debitantski film Nine Violić

Ima li većeg gušta nego ljeti uvečer sjesti pred veliko platno kina na otvorenome? Baš to nudi program "Film u šumi" Centra za kulturu i film Augusta Cesarca, koji na Ljetnoj pozornici Tuškanac donosi aktualne hitove, nagrađivane naslove i omiljene klasike.

Počinje danas u 21.30 sati besplatnom projekcijom svježe restauriranog kultnog filma Nikole Tanhofera "H-8". Ljubitelji mjuzikla u četvrtak neće propustiti legendarni "Kabaret", koji ove godine slavi 50. rođendan, a u petak i subotu na repertoaru su friški hitovi "Jurski svijet: Carstvo" i "Top Gun: Maverick".

Tjedan zaključuje zagrebačka premijera filma "Baci se na pod", redateljskog debija glumice Nine Violić, koji prati posljednji dan jednog braka. Preporučuje se karte kupiti online ili barem pola sata prije projekcije. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije