Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sutra u samoboru

Građanski utorak o novoj ulozi zooloških vrtova, predavanje Damira Skoka

Zagreb: Damir Skok, ravnatelj ZOO-a Zagreb
Josip Regovic/PIXSELL
03.04.2023.
u 13:35

Cilj predavanja je razvijanje svijesti o ulozi životinja u čovjekovu okruženju i odnosa čovjeka prema njima te poticanje odgovornog ponašanja i poboljšanja procesa zbrinjavanja napuštenih životinja

Što sve obuhvaća rad zagrebačkog Zoološkog vrta, uključujući sklonište u Dumovcu, ali i oporavilište i prihvatilište za divlje životinje, može se saznati večeras u 19 sati na predavanju u pop up art kinu na samoborskom autobusnom kolodvoru. 

U sklopu Građanskoga utorka održat će ga ravnatelj ZOO-a Damir Skok, koji će se kroz primjere iz prakse dotaknuti brojnih izazova s kojima se susreću te predstaviti projekt oporavilišta.

Cilj je predavanja razvijanje svijesti o ulozi životinja u čovjekovu okruženju te poticanje odgovornog ponašanja i zbrinjavanja napuštenih životinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije