Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virtualni eko-seminar

Klimatske promjene, bioraznolikost i druga pitanja zaštite okoliša na Zoom-u

Zelena akcija
03.11.2021.
u 16:38

Zelena akcija nudi besplatno obrazovanje o održivosti i zaštiti okoliša. Osam virtualnih predavanja počinje u utorak, a priliku za sudjelovanje imate do 12. prosinca.

Klimatske promjene, promet, otpad, bioraznolikost, eko-aktivizam, održivo življenje i mnoga druga pitanja zaštite okoliša i društva bit će teme predavanja ovogodišnjeg eko-seminara Zelene akcije, koji počinje u utorak u 18 sati.

Polaznici će imati priliku saznati više o problemima ekosustava i promjenama u okolišu na virtualnim predavanjima do 12. prosinca, kada će dvadeset sudionika naučiti osnove aktivističkog organiziranja na završnoj vikend-radionici.

Jesenski eko-seminar se redovito održava već 24 godine, a ovogodišnje izdanje donosi osam predavanja kojima je cilj potaknuti na kritičko razmišljanje i djelovanje, kao i uključivanje u aktivističku grupu Zelene akcije.

Seminar je besplatan i otvoren za sve, dok su predavanja ograničena na 100 polaznika te će se održavati na platformi Zoom, utorkom i četvrtkom od 18 sati. Detaljni program objavljen je na internetskim stranicama Zelene akcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije