Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobri uvjeti

Osjećajte se kao doma: U gradske vrtove Grad postavlja i zahode

Gradski vrtovi
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
04.03.2014.
u 08:05

Sanitarni čvorovi su predviđeni na šest lokacija diljem grada, a u planu je još njihovo postavljanje na Borovju i na Prečkom. Postavljaju se na zahtjev korisnika vrtova kojima je nedostajao WC

Zagrepčani koji su dobili na korištenje po 50 četvornih metara u jednom od šest gradskih vrtova žalili su se na nedostatak sanitarnog čvora pa će i taj problem biti riješen prije proljetnih radova.

Grad traži tvrtku koja će postaviti po dva kemijska toaleta u Čavoglavskoj i Ulici Nikole Andrića u Novom Zagrebu, u Ulici I. gardijske brigade Tigrovi na Žitnjaku, Ulici Prisavlju na Trnju i Ulici Stenjevec te jedan u Senjskoj ulici u Sesvetama.

Preostala tri toaleta postavit će se na lokacije koje su u planu za uređenje vrtova – Borovje, Sesvete i Prečko. U gradskim vrtovima građani imaju cisterne s vodom, drvene kućice za alat te klupe za odmor. Pokraj njih je i nekoliko parkirališnih mjesta za automobile te držači za bicikle.

>>Umjesto u kafićima kvartovsko druženje u društvenim vrtovima

>>Otvoren prvi gradski vrt, građani jedva čekaju plodove  
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije