Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografije Nepoznati Zagreb

Izložba Marije Braut još samo do sutra u Umjetničkom paviljonu

Marija Braut
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
Autor
Sandra Golemac
06.09.2014.
u 16:13

Izložba se može pogledati još samo danas i sutra od 11 do 19 sati u Umjetničkom paviljonu, a cijena ulaznice za građane je 30 kuna

Pogled na Zagreb kakav je bio nekada, kada su nastajali pojedini vitalni dijelovi grada, njegove prometnice, mostovi, hoteli... dio je to izložbe fotografija "Nepoznati Zagreb Marije Braut" koja se još samo danas i sutra može pogledati u Umjetničkom paviljonu.

Posjetitelji mogu doći od 11 do 19 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Za učenike, studente i umirovljenike je upola jeftinija, obiteljska ulaznica košta 50 kuna, dok grupna za više od deset osoba košta 15 kuna.

Idejna autorica i kustosica izložbe ugledne hrvatske fotografkinje Marije Braut je Jasminka Poklečki Stošić. Namjera je bila građanima pokazati dosad nepoznate i rijetko izlagane Marijine fotografije koje prikazuju grad kakav pamte samo starije generacije Zagrepčana. Iduća izložba u Umjetničkom paviljonu od 2. listopada do 8. veljače 2015. godine bit će remek-djela iz fondacije Maeght.

>>Pionirka zagrebačke fotografije Marija Braut sada i online

Komentara 1

Avatar fijolica
fijolica
13:30 08.09.2014.

Bila - pogledala - prekrasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije