Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekonstrukcija tračnica i rasvjete

Izbjegnite krkljanac: Od sutra će dvije točke u središtu Zagreba biti radovi

Pantovcak
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
19.07.2021.
u 15:41

U pitanju je Pantovčak i Vlaška

Za potrebe izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosjeka, na raskrižju Vlaška/Draškovićeva od sutra do 27. srpnja bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Od 23.30 do pet sati biti onemogućeno kretanje Vlaškom ulicom u zoni raskrižja s Draškovićevom ulicom (smjer istok-zapad). Obilazni pravac je: Vlaška – Vončinina – Voćarska – Grškovićeva – Ribnjak – Langov trg.

Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije postojeće javne rasvjete, na Ulici Pantovčak na dijelu od Britanskog trga do Hercegovačke ulice, također, od sutra pa do 20. kolovoza bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Komentara 4

PJ
pjer1963
20:19 19.07.2021.

Zivim nekoliko godina vani pa molim da mi netko objasni rijec "krkljanac" ili se moze neka druga rijec koristiti.

JO
jorgen
16:41 19.07.2021.

"od sutra 27. srpnja" - napisano 19. srpnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije