Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na rasvjeti

Važna zagrebačka prometnica bit će zatvorena četiri tjedna, građani strahuju od gužvi

Nova prometna regulacija na križanju Držićeve i Branimirove
Patrik Macek/PIXSELL
18.07.2021.
u 10:22

Do 9. kolovoza južni i istočni trak Miramarske kod željezničkog podvožnjaka bit će zatvoren za promet svakim danom od 9 do 14 sati

Gotovo mjesec dana, odnosno od sutra, 19. srpnja pa do ponedjeljka, 9. kolovoza na Miramarskoj cesti vrijedit će posebna regulacija prometa. Svaki dan od 9 do 14 sati zapadni i istočni prometni trak bit će zatvoreni, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu. 

Razlog polovičnog zatvaranja važne zagrebačke prometnice je izvođenje radova modernizacije javne rasvjete kod željezničkog podvožnjaka, javili su iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu.

-Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje - poručili su iz Ureda. 

Zbog najave radova na važnoj gradskoj prometnici koja spaja centar s južnim dijelovima grada mnogi Zagrepčani su zabrinuti zbog prometnih gužvi koje bi se mogle događati u periodu kada će Miramarska biti zatvorena. Drugi pak misle kako do toga neće doći jer se zatvara u vrijeme godišnjih odmora, u visokim datumima kada je grad poslovično prazan. 

Treći se pak cinično pitaju koliko će nova rasvjeta koštati i prisjećaju se sličnih zahvata koje je poduzimala prošla gradska uprava poput 'domoljubne rasvjete' na Jadranskom mostu koju su građani platili oko 12 milijuna kuna. 

-Umjesto da saniraju podvožnjak u kojem se lani čovjek umalo utopio, oni farbaju tunele. Nadam se da se jake kiše neće ponoviti jer bi opet moglo biti opasno - komentirao je najavu radova jedan stariji građanin

Komentara 25

JO
Joseph1
20:44 18.07.2021.

Komšije, ovo vam je Držićeva ulica. Pa stvarno, aklimatizirajte se već jednom.

BE
belototo
20:37 18.07.2021.

Miramarska ulica, a vi stavite Drzicevu za ilustraciju..

SA
sanikol
22:13 18.07.2021.

Samo pazite kada pljusnu kiše da radnici ne stradaju od utapljanja ispod pothodnika Prvo je to trebalo sanirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije