Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Photo Zagreb County”

Izabrane najljepše fotografije krojolika Zagrebačke županije

Dodjela nagrada autorima fotografskog natječaja “Photo Zagreb County”
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
20.09.2022.
u 12:31

Uz poklon bonove Designer Outleta Croatia, pobjednice Lucija Kirschenheuter i Natalia Kuljovski, na dar su dobile i statue akademskog kipara Mate Turića

Lucija Kirschenheuter i Natalia Kuljovski pobjednice su fotografskog natječaja za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, "Photo Zagreb County", a koje je organizirala Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Nagrade im je jutros u prostorijama Turističke zajednice uručila direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović, a uz poklon bonove Designer Outleta Croatia, pobjednice su na dar dobile i statue akademskog kipara Mate Turića iz Vrbovca, poznatog i pod umjetničkim imenom Mata CROata. 

20.09.2022., Zagreb - U turistickoj zajednici Zagrebacke zupanije odrzana svecana dodjela nagrada autorima fotografskog natjecaja “Photo Zagreb County”. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Pobjednici su se birali u dvije kategorije, prema glasovima na društvenim mrežama i prema izboru stručnog povjerenstva, a vrijedne nagrade u vidu poklon bonova osvojili su i drugoplasirani Nikolina Kuzmić i Frane Medić te trećeplasirani Ivan Brajković i Ivan Kovačić. 

- Foto natječaj daje perspektivu turistički atraktivnih lokacija Zagrebačke županije iz oka posjetitelja što držimo vrlo važnim. Zanimljivo je vidjeti fotografije i osjetiti emociju koju prenose posjetitelji. Ove fotografije turistička zajednica potom koristi za promociju destinacija kroz svoje kampanje. Ovaj natječaj je vrlo zanimljiv jer nam otkriva i interese posjetitelja, a posebno je značajna ta suradnja koju putem ovakvih projekata ostvarujemo s posjetiteljima. I ove godine dobili smo mnoštvo odličnih fotografija i zahvaljujem se svima koji su sudjelovali i prikazali nam kako vide Zagrebačku županiju. Dobili smo odlične fotografije i vidjeli koliko ljudi vole boravak u zelenom prstenu i otkrivaju naše destinacije - istaknula je direktorica Ivana Alilović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije