Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Iz službi nam prijete, a Bandić uopće ne zna što se događa

Nećemo stati. Počeli smo s povratkom i idemo dalje. Iduća „borba“ najavljena je za tjedan dana - kaže Mladen Maršanić
11. listopada 2019. u 13:52 12 komentara 1865 prikaza
Zagreb: Obitelj postavila ogradu preko tramvajske pruge na okretištu u Prečkom
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/16

Nastavlja se sapunica Grad protiv obitelji Maršanić. Jutros je Mladen Maršanić u društvu sestre Mirjane Kos i opunomoćenika Gorana Husića u Gradsku upravu predao podnesak i pismo gradonačelniku Milanu Bandiću u kojem mu kronološki objašnjavaju cijelu situaciju.

Zagreb: Okretište tramvaja u Prečkom čuvaju zaštitari, tramvajski promet se odvija uredno NEIZVJESNOST SE NASTAVLJA Maršanići: Grad nam je ponudio 112.575 eura za okretište Prečko, odbili smo ih

-Napisali smo mu kako su izgledale ove 23 godine, s obzirom na to da ga njegove službe nisu dovoljno informirale te je već nekoliko puta rekao krive činjenice, primjerice govori krivu veličinu sporne kvadrature, dakle izbrifiran je loše ili oni nemaju pojma o kojem predmetu se zapravo radi. Nek' pripaze malo koje pravne zastupnike angažiraju jer očito nisu iole upoznati s predmetom. Rješenje staro već pola godine dokazuje tko je vlasnik, te da je Grad bespravno sagradio okretište– objasnio je opunomoćenik Huskić te dodao kako službe očito štite sebe pred gradonačelnikom.

Spomenuo je i kako se odvijao sastanak u srijedu; -Sve skupa je trajalo tri minute jer čim sam spomenuo kako sam pročelnika Lasića dan prije obavijestio da ćemo taj dan ući u posjed, gradonačelnik me zamolio da izađem te suradnicima rekao što im ide. 
I sporna ograda koju su Maršanići podignuli, a komunalci skinuli konačno je pronađena, te obitelj mora platiti skladištenje na što će se naravno žaliti.

-Što se tiče ZET-a, njihov odvjetnik je rekao da ne može platiti najam jer su oni uknjižili okretište u svoj temeljni kapital. Bespravno su u posjedu i moraju platiti najam. Službe parcijalno koriste zakone – pozivaju se na one koji im idu u korist, a druge ignoriraju – kaže opunomoćenik obitelji koja je digla javnost na noge.

Gradska skupstina, redovna sjednica skupstine, aktualni sat. Milan Bandic Izgubio živce Bandić napao voditelja, a zatim poručio: 'Mene nitko ne je*e, nisam ja klošar'

Nove akcije ne najavljuju već kažu da će biti „iznenađenje“.

-Čini mi se da Grad želi poslati poruku svim građanima koji su u postupku povratka da odustanu od toga upravo na našem primjeru. Doživjeli smo i prijetnje od strane ZET-a kako smo ugrozili živote građana, da će protiv nas dignuti kaznenu prijavu, pa da će se Grad upisati kao vlasnik u gruntovnicu, kako je to moguće. -pita se Maršanić i dodaje kako mu prijetnje s visokih položaja teško padaju, a sestra Mirjana kroz suze kaže kako nije očekivala da će se slučaj odvijati ovako dugo i na ovako prljav način. -Danas smo ovdje da upozorimo kako mali čovjek nema što svoje tražiti. Nećemo stati. Počeli smo s povratkom i idemo dalje. Iduća „borba“ najavljena je za tjedan dana. Maršanići se nadaju da će Bandić do onda biti upoznat sa svim segmentima njihovog slučaja.

Colin Orr
LJUBAV PREKO INTERNETA
Fatalnoj Ukrajinki slao novac, pravu istinu o njoj doznao tek na aerodromu
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti
  • !zagreb!:

    Klasika kod Bandićevih ljudi. Ide ponuda a od drugog kanala prijetnja.

  • dvorskaluda:

    Iskoristiti sve pravne lijekove u Hrvatskoj. Morate, jer samo tako možete do europskih sudova. Grad je morao znati za spor te se tako i ponašati. Onaj čije se ime ne izgovara, sve to zna. Nije mu opravdanje da sirotana krivo ... prikaži još! informiraju. Pa on sam odlučuje o svemu. Bez njegove dozvole nitko od njih ne smije ni pisnuti, ni potpisati išta...

  • Wolpertinger:

    Moj vam je savjet ...ovakve stvari se rjesavaju iskljucivo uz pomoc baseball palice jer likovi s mentalnom poteskocama razumiju iskljucivo argument batine!