Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Bandić napao voditelja, a zatim poručio: 'Mene nitko ne je*e, nisam ja klošar'

Gradska skupstina, redovna sjednica skupstine, aktualni sat. Milan Bandic
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.10.2019.
u 17:30

U emisiju su se uključivali i slušatelji, a nakon što su dvije slušateljice negativno komentirale Bandićev ispad prokomentirao je i njihove pozive, a pritom je čak i opsovao

Iako je Milan Bandić još u lipnju tvrdio da neće biti nikakve blokade, Maršanići su, kao što su i najavili, blokirali okretište Prečko koje je, tvrde, prije 19 godina izgrađeno na njihovom zemljištu. O problemu koji je eskalirao do te mjere da je na mjesto događaja morala izaći i interventna policija, govorio je danas gradonačelnik Milan Bandić u radijskoj emisiji Zagrebi po Zagrebu.

Voditelj je, između ostalog, tražio Bandića da prokomentira izjave vlasnika koji su za jedan portal kazali da Grad Zagreb za rješavanje tog pitanja ima 24 sata. To je gradonačelnika potpuno izbacilo iz takta pa se obrušio na voditelja optužujući ga da promovira nasilje.

- Žao mi je što preko vašeg etera promovirate nasilje. Neće nitko nikome slati ultimatume. Samo vas molim, razgovarate s gradonačelnikom. Uozbiljimo stvar! Ja sam institucija Grada i gradonačelnik, a ne klošar! Nema prijetnji u demokratskoj Hrvatskoj. Vi promovirate to ucjenjivanje, nemojte to raditi - govorio je gradonačelnik. 

U emisiju su se uključivali i slušatelji, a nakon što su dvije slušateljice negativno komentirale Bandićev ispad gradonačelnik je prokomentirao i pozive, a pritom je čak i opsovao.

- Može gospođa govoriti što hoće, mene nitko ne je*e. Ja sam prije dva sata razgovarao s čovjekom. Zašto to radite? S čime se hranite? Od kad je ta informacija? Ne može nitko ucjenjivati Grad Zagreb, svidjelo se to njemu ili ne. Taj se nije rodio niti će se roditi dok sam ja gradonačelnik - odbrusio je gradonačelnik. 

>> Pogledajte i ovaj video: Stotine građana prosvjedovalo u Brestju

Komentara 41

UV
Uvjekprotiv
18:10 02.10.2019.

Remetinec pa Lepoglavu su svaki dan sve bliže! Živčeki delaju polako!

DU
Deleted user
17:54 02.10.2019.

Banditić je primitivac po prirodi, tu nema pomoći. No nije problem on već desetine tisuća primitivaca koji su se doklatarili u Zagreb i koji ga održavaju na vlasti svojim glasovima.

HR
Hrabraja
18:14 02.10.2019.

Neka novinari odu do Čulinečke, zatvorili su cijeli istok, preusmjerili promet na cestu s rampom. A na gradilištu 2 radnika s lopatom i jedan bager

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije