Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak vikend za vatrogasce

Dvije osobe spašene iz požara kuće

Vatrogasci s više vatrogasnih vozila ugasili požar u stanu na drugom katu u Španskom
Davor Visnjic/PIXSELL
18.03.2018.
u 15:11

Zagrebački vatrogasci od petka u 13 sati do danas popodne odradili su 20 intervencija

Dvije osobe u zadnji su tren izvučene iz požara kuće na Kozjaku. Javna vatrogasna postrojba (JVP) Grada Zagreba u subotu je navečer oko 23.30 sati zaprimila dojavu o požaru prizemnice u Ulici Rebar te su na intervenciju izašla dva vozila s deset vatrogasaca koji su odmah krenuli s gašenjem, ali i dramatičnim pretraživanjem kuće budući da su u njoj bile zarobljene dvije osobe.

Vatrogasci su ubrzo pronašli muškarca koji je bio u nesvijesti zbog udisanja dima te ženu s opekotinama. Iznijeli su ih iz kuće i predali djelatnicima hitne pomoći, a sumnja se kako osobe nisu same uspjele pobjeći iz kuće jer su bile u alkoholiziranom stanju te su slučajno uletjeli u goruću kuhinju umjesto van iz kuće. Uzrok požara se još ne zna te je u tijeku očevid. 

Težak vikend za vatrogasce

U popodnevnim satima vatrogasci su ugasili požar krovišta kuće u Soblincu u Sesvetama. Kažu kako je ovo izrazito težak vikend. 

– Od petka u 13 sati do nedjelje popodne odradili smo 20 intervencija.Ugasili smo i požar automobila u Kraljevečkim Novakima, požar u stanu u ulici Gramače, manji požaru stana u Palmotićevoj, požar napuštena kuće u Trnskom kao i duge uobičajene intervencije – rekao je zapovjednik JVP Siniša Jembrih.

Vatrogasci s više vatrogasnih vozila ugasili požar u stanu na drugom katu u Španskom
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije