Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Solinu

U nesreći u tvornici poginuo radnik Đure Đakovića, drugi ozlijeđen

Ilustracija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
17.03.2018.
u 19:59

Do nesreće s tragičnim posljedicama došlo je prilikom obavljanja radova u tvornici u Salonitanskoj ulici u Sv. Kaji

U nesreći na radu koje se dogodila danas u tvornici cementa u Solinu, smrtno je stradao radnik Đuro Đaković Montaže, a drugi je ozlijeđen i prevezen u splitski KBC, priopćeno je iz Cemexa.

"Oko 14,40 sati, tijekom radova održavanja na mlinu cementa u tvornici Sv. Kajo, došlo je do nesreće prilikom koje je smrtno stradao radnik našeg kooperanta Đuro Đaković Montaže. Drugi ozlijeđeni kolega prebačen je u splitski KBC. U tijeku je policijski očevid a provode se i interne istražne radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće," stoji u priopćenju Cemexa.

Policija je o nesreći izvijestila državno odvjetništvo i inspektora zaštite na radu.

Komentara 1

DE
deda1234
14:53 18.03.2018.

Zalosno... Sucut obitelji... Niti jedan komentar... Kad je poginuo onaj u austriji bilo ih je stotine..... Zalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije