Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su ograđeni

I to je moguće! S pašnjaka ukrali stado janjaca

janjetina pag ovce
Foto: Marin Tironi/Pixsell
20.05.2016.
u 11:15

Ovo, međutim, nije bio jedini pohod na janjce u proteklom tjednu. Na meti je 14. svibnja bio i pašnjak u mjestu Stružec Posavski. Vlasniku je ukradena ovca te dva janjca.

Nepoznati lopovi su u noći sa utorka na srijedu pokrali janjce koji su bili na ograđenoj livadi u mjestu Suša. Iako je ondje bilo i stado ovaca, one im nisu bile zanimljive već su se okomili na lakši plijen, tri mjeseca starosti, piše City portal.

"Jedan počinitelj ili više njih ušao je u ograđeni prostor pašnjaka. Ukrali su osam janjaca, od kojih je tri imalo podrezan rep. Svaki je težio oko 25 kilograma. To je morala biti ekipa“, komentirao je načelnik goričke policije Kristijan Suša.

Ovo, međutim, nije bio jedini pohod na janjce u proteklom tjednu. Na meti je 14. svibnja bio i pašnjak u mjestu Stružec Posavski. Vlasniku je ukradena ovca te dva janjca.

Policija je u potrazi za kradljivcima životinja.

>> Posrnuli policajac starcima u Vojniću otimao je janjce

Komentara 2

SS
sokac sa drave
15:01 20.05.2016.

Sta treba pogadjati tko voli janjetinu u Hrvatskoj.

TO
toljaga22
17:13 20.05.2016.

Renata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije