Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29. SVIBNJA

I KUC Travno obilježit će Dan Grada: Slavlje u parku Travno uz Ansambl JeboTon

Zagreb: Kulturan ulični festival razveselio stanovnike Sopota
Bruno Fantulin/PIXSELL
24.05.2024.
u 15:00

Prije koncerta otvorit će se i izložba "Zagreb u slikama u srcu", koja će se dva dana prije toga održati i na Zrinjevcu.

Grad Zagreb uskoro slavi svoj dan, a Kulturni centar Travno tom prilikom pripremio je i poseban program. Pripremili su izložbu nastalu povodom završetka likovno-literarnog natječaja "Zagreb u slikama i srcu" u organizaciji Osnovne škole Centar iz Zagreba, Muzeja Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba i Izdavačke kuće Alfa d.d. Ona će se održati 27. svibnja prvo u središnjem paviljonu na Zrinjevcu, a u srijedu 29. svibnja i u galeriji Centra

Svečano otvorenje izložbe u KUC-u Travno održat će se 29. svibnja u 17 sati u galeriji Centra, a slike će se može razgledati do 3. lipnja. A uz likovnu izložbu "Zagreb u slikama i srcu", proslavu dana našega grada nastavlja se u parku Travno uz Ansambl Jeboton.

Riječ je o uličnom sastavu koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon – članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki.

Kroz godine je JeboTon ansambl nadživio dobar dio originalnih bendova. Ansambl iza sebe ima i jedno studijsko i jedno live izdanje, a novi album je u pripremi te bi trebao izaći već ove godine. "Ponesite svoje dekice, hranu, cugu i dobru volju! Vidimo se na pikniku!", pozivaju u KUC-u Travno. 

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije