Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra poruka

HDZ: Bandićev plan za otpad njegova je samovolja

skupština Zagreb
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
28.08.2014.
u 10:45

– Bandić radi mimo propisa, a tragedija je u tome što su stručnjaci za zaštitu okoliša rekli da je tematska sjednica predračun za spalionicu u Resniku, i to na štetu građana – smatra šef gradskog HDZ-a Andrija Mikulić

Zastupnici gradskog HDZ-a jutros su uoči sjednice Gradske skupštine na kojoj se raspravlja o Planu gospodarenja otpadom poručili da ovakav plan gradonačelnika Milana Bandića u kojemu je opet izražena njegova samovolja, neće prihvatiti.

– Bandić radi mimo propisa, a tragedija je u tome što su stručnjaci za zaštitu okoliša rekli da je tematska sjednica predračun za spalionicu u Resniku, i to na štetu građana. Ako Plan gospodarenja otpadom bude ovakav, nećemo ga prihvatiti – kazao je predsjednik gradske organizacije HDZ-a Andrija Mikulić.

Kritizirali su Plan i zbog nedostatka informacija o tome odakle će se Centar za gospodarenje otpadom financirati, gdje će se točno zbrinjavati opasni mulj koji ostane nakon spaljivanja te koliko će građani sve to platiti, odnosno hoće li im računi za odvoz smeća biti veći.

>>Otrov iz spalionice mogao bi se izliti u Savu!

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
14:31 28.08.2014.

Kad bi se barem pitalo stručnjake....ali ah....ne spominje više nitko one nadstrešnice il WC-e po projektima kakve ima sam američka NASA >;-))

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:30 28.08.2014.

Slazem se rijecima celnika gradskog dbora hdz ali ima bandic jako puno pristasa u hadezeu vidim ih cesto u njegovom drustvu malo smijesno al nije od juce traje to godinama malo se porjeckaju pa opet suradnja a tko je bandica podrzao u izgradnji projekta na cvjetnom pa prisjetimo se malo

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
16:16 28.08.2014.

Hm, prateči tematsku sjednicu gradske skupštine, čovjek se ne može oteti dojmu da tu vlada jedan faraon, a vijeće islapjelih staraca i čudnih žena gubi vrijeme, dok šef ne kaže kako da dignu ruku i onda svi odu na ručak na račun poreznih i prireznih obveznika, bez da odluka ima glavu i rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije