Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Smirili' ga

Gradonačelniku su liječnici zabranili posjete, jer ne smije govoriti

14.02.2016., Zagreb - Arena centar, humanitarna akcija prodaje ruza pod nazivom Ruza s porukom koja se odrzava u povodu obiljezavanja medjunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti a u organizaciji Zaklade Nora Situm. Milan Bandic Photo: Dalibor Ur
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.02.2016.
u 14:04

Bandić će u bolnici biti još nekoliko dana, a preko suradnika Gzima Redžepija poslao je pozdrave svima koji pitaju za njegovo zdravlje

Gradonačelnik Milan Bandić dobro se oporavlja nakon druge operacije sinusa na koju je morao jer se nije pridržavao uputa liječnika koji su mu preporučili mirovanje nakon prvoga zahvata prije deset dana.

Dan nakon zahvata, na Valentinovo, nastavio je s gradonačelničkim obavezama kao da se ništa nije dogodilo. Sada su ga zadržali u KBC-u Zagreb i zabranili mu posjete jer se napreže nastojeći sa začepljenim nosom razgovarati s posjetiteljima.

Preko suradnika, inače liječnika i zamjenika gradske pročelnice za zdravstvo Gzima Redžepija, Bandić je zahvalio i poslao pozdrave svima koji pitaju za njegovo zdravlje. Kako kažu njegovi suradnici, u bolnici je zadržan jer mu nitko ne vjeruje da bi po izlasku poštovao preporuku da miruje, no očekuju da će kroz nekoliko dana biti vani.

U KBC-u Zagreb napravljena mu je ponovna operacija sinusa jer mu je puknula rana, čemu je vjerojatno pridonio i lijek za razrjeđivanje krvi koji uzima nakon moždanog udara otprije trinaest godina.

Gradonačelnik Bandić u bolnici je završio u ponedjeljak ujutro ne pojavivši se na otvaranju prometnica prema Strojarskoj i Županijskoj cesti u Sesvetskome Kraljevcu.

Posjet je otkazao samo pet minuta prije početka protokola jer se tamo bio uputio svjestan da mu nije dobro. Već je ranije tog jutra bio na pregledu u kliničkoj bolnici Sveti Duh jer mu je nos počeo krvariti već oko 4.30 sati. Međutim, gradonačelnik liječnike nije poslušao i odjurio je na otvorenje prometnice, ali s obzirom na to da mu se kroz jutro stanje nije poboljšavalo odjurio je u KBC Zagreb gdje je odmah podvrgnut operaciji kod otorinolaringologa Gorazda Poje sa Zavoda za rinosinusologiju.

Komentara 29

KA
kažemja
18:05 24.02.2016.

Bandiću samo se ti odmaraj što dulje! Barem imamo mir od tvojih budalaština. Još bi ti trebalo naplatiti sve usluge zbog tvoje lude glave koja ne prizna bolest i savjete liječnika. Nisi baš tako pametan kao što misliš.I ne glumi žrtvu . Utuvio si sebi u glavu da se bez tebe ništa ne može napraviti, može se i te kako. Dokaz za to je onih par mjeseci koje si proveo tamo gdje ti je i mjesto i koje te opet čeka kad tad.

NE
nexozg
17:50 24.02.2016.

Zbog svog ponasanja,sad bi trebao platit iz svog novcanika ovu drugu operaciju i bolnicko lijecenje...kaj se trebo ku...s ruzama za Valentinovo a ljudi kruha gladni u Zg.

Avatar liquidsky
liquidsky
15:07 24.02.2016.

Haha, ne smije govoriti... to mu je jedna od najvećih kratkoročnih kazni. Bandić i nelaprdanje, skoro nezamislivo. Jadan, ne može glasom ni zapovijedati svojim podanicima. Bar će se oni malo odmoriti, kaj je je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije