Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao koji nitko neće

Grad traži tvrtku s kranom koja će podizati i spuštati zastave za državne blagdane

zastava
Sanjin Strukic/PIXSELL
12.09.2017.
u 09:38

Na prošli natječaj nitko se nije javio pa je raspisan novi vrijedan četiri milijuna kuna, a u njemu je dodana i briga o 81 jarbolu na raznim trgovima

Grad Zagreb odlučio se pobrinuti da se zastave na gradskim prometnicama redovito vijore i da ih ima tko popraviti kada ih vjetar otkači pa su za tu svrhu raspisali natječaj vrijedan četiri milijuna kuna. Osim svakodnevnog obilaska lokacija i zamjene oštećenih zastava, tvrtka koja će dobiti taj zadatak morat će se brinuti i o tome da na određenim lokacijama podižu i spuštaju jarbole uoči blagdana.

Budući da se na prošli natječaj nitko nije javio, Grad je, umjesto ponavljanja tih uvjeta, odlučio proširiti natječaj i na uslugu podizanja i spuštanja zastava za državne praznike, blagdane i spomendane. Ukupno 81 jarbol na Trgu bana Jelačića, Ulici Hrvatske bratske zajednice, Trgu Republike Hrvatske i još pet lokacija dizat će se dan prije Praznika rada, Dana državnosti, Dana neovisnosti i drugih praznika, a spuštati dan nakon. Morat će se pobrinuti i za zastave na Trgu Republike Hrvatske koji je u natječaju naveden pod starim imenom, Trg maršala Tita.

Od ponuditelja se traži da moraju osigurati autodizalicu s vozačem, visine do 27 metara te izaći na intervenciju najkasnije u roku od šest sati od narudžbe.     

Komentara 9

Avatar AlPoS
AlPoS
20:28 12.09.2017.

Milane moralna šlapo objasni Zagrepčanima zašto si zaposlio braceka od ministra na mjesto zamjenika direktora u holdingu i poklonio mu plaću od 15000? Moralna šlapo jednom će se saznati istina o punom poslovanju grada i holdinga, skoro 14 milijardi kuna svake godine ispari, plaćamo najskuplji prijevoz, smeće, stadion, zagrepčanka, zlatni wc-i, gup, obnove cesta, zamjene zemljišta, javna nabava, kućice na stajalištima, nepotizam kod zapošljavanja. Fuj što si napravio od našega Zagreba, sada ovaj nazovi natječaj

HE
herojulice
12:31 14.09.2017.

Ma nije to ništa. Sada će biti strka i panika kada krenu natječaji za zapošljavanje u novoosnovane urede.

VI
Vito
08:53 13.09.2017.

raspisali natječaj vrijedan četiri milijuna kuna. ::: Bilo bi zanimljivo vidjeti tko je pokupio tih 4.000.000 kuna za natječaj _____ Sad je pitanje koliko će koštati posao sa zastavama, jer je natječaj već nekom plaćen 4.000.000 kuna -- pitanje: kome je plaćeno? - možda onima koji su objavili natječaj u medijima??? _______ Ne piše da je posao vrijedan 4.000.000 kuna, već jasno i čitljivo piše - natječaj vrijedan 4.000.000 kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije