Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poništenje

Grad odustao od obnove stadiona na Maksimiru

maksimir
Press Association/PIXSELL
18.10.2012.
u 08:30

Neće se graditi ni novi stadion na Kajzerici ni atletska staza jer bi se s kamatama platilo gotovo pet milijardi kuna

Grad je odustao od rekonstrukcije maksimirskog stadiona i gradnje novog na Kajzerici. Natječaj, raspisan prije šest godina, na kojemu je kao ponuditelj izabrana austrijska tvrtka Alpina Bau koja je za 1,9 milijardi kuna trebala obaviti posao, poništen je.

Kako je bilo planirano, obnovio bi se maksimirski stadion, sagradio manji na Kajzerici te još jedan atletski, no dogovor o cijeni ipak nije postignut. Kako objašnjavaju iz Grada, sa spomenutom tvrtkom održan je niz sastanaka kako bi se usuglasile ponude kao i plan otplate po godinama trajanja projekta ne bi li iznos otplate bio što je moguće manji. Na kraju je pak ispalo da bi Grad za 24 godine otplaćivanja spomenutog posla platio ukupno 4,9 milijardi kuna, zbog čega se i odustalo

Ključne riječi

Komentara 16

JB
jbgele
09:40 18.10.2012.

trba dat tih 5 milijardi za zabavu naroda...kad već gladuju nek je bar zabavno

KE
kentie
09:45 18.10.2012.

O zemljo otvori se...Akcija stadion definitivno je propala zbog nesposobnjakovića...e sad vi novinari lijepo dogovorite intervju sa g. Novoselom, pa da on kaže poneku o toj akciji stadion...mislim prekrasno, predivno i zastrašujuće...pa pitajte i aktualnog gradonačelnika štono mu bi 2001. kad je spustio rampu na akciju stadion na Maksimirskoj ledini..ljukav je gradonačelnik kad je štel organizovati referendum o tom jel treba graditi ili ne...ko Poncije i Pilat: jaa nemam ništa s tim....ma moš mislit...

Avatar Gustav
Gustav
09:07 18.10.2012.

Samo se vi šalite sa takovim stvarima jer kad vam BBB-ovci izađu na ulice mam bu te donosili drugačije odluke hahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije