Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.06.2017. u 15:35

No na jučerašnjoj konferenciji gradonačelnik je ipak najavio još nekoliko poteza vezanih uz unapređenje usluge pa će tako nakon ankete među građanima uskladiti radno vrijeme svih sedam bazena.

Hoće li to biti problematični odvoz smeća? Ili možda voda, to bi bilo odlično? Dobro, nije sad sezona, ali ne bi bilo loše ni da grijanje pojeftini... Nagađalo se puna dva dana čemu bi se to mogla sniziti cijena nakon što je gradonačelnik Milan Bandić u svom pobjedničkom govoru i izbornoj noći otkrio da će uskoro objaviti jedno veliko pojeftinjenje u gradu.

Čuvao ga je, objasnio je, sve do pobjede kako se njegov potez ne bi protumačio kao predizborni trik. Odmah nakon najave građani su počeli zadovoljno trljati ruke i nagađati što bi im najviše moglo rasteretiti kućni budžet. Ta mora da je uistinu veliko i važno kada ga je gradonačelnik tako pompozno najavio u izbornoj noći, a onda je i prvog radnog dana još nekoliko puta ponovio da uskoro “nešto pojeftinjuje“. I onda je jučer došao i odgovor na iščekivano pitanje – to su bazeni!

Nitko se nikada nije žalio i vjerojatno ni neće zbog nekog pojeftinjenja. Komentirali su građani odmah da mnogi ne mogu odvesti djecu na more pa da će jeftinija karta bazena pomoći velikom broju Zagrepčana. Odrasli će umjesto 20 dnevnu ulaznicu za gradske bazene plaćati 10, a djeca, invalidi i umirovljenici 5 umjesto 15. Vikendom je snižena s 25 na 15, odnosno s 20 na 10. Dnevna obiteljska ulaznica će pak umjesto 60 biti 30, a pojeftinile su i mjesečne te godišnje karte.

I uistinu, nitko se neće žaliti zbog pojeftinjenja, no teško je ne primijetiti da su mnogi zaključili kako je od svih poteza, projekata i rasterećenja u izbornoj noći pomalo smiješno najaviti baš pojeftinjenje gradskih bazena za 5 ili 10 kuna. No na jučerašnjoj konferenciji gradonačelnik je ipak najavio još nekoliko poteza vezanih uz unapređenje usluge pa će tako nakon ankete među građanima uskladiti radno vrijeme svih sedam bazena. Također, u roku od 30 dana bit će uvedena i automatska naplata što je Bandić objasnio riječima da “tu majka Isusova ne zna koliko je karata prodano i koliko je utrženo“.

Ključne riječi

Komentara 7

KA
kažemja
18:35 07.06.2017.

Svatko normalan i priseban ne može od Bandića očekivati nešto pametno , korisno i racionalno . Na žalost na ovim izborima se pokazalo da su ovi gornje spomenuti u manjini.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:11 07.06.2017.

Davno sam se prestal zgražavat....evo, obečal je uredit kolko ono tisuća fasada i novu bolnicu u Blatu ?! Jel se bu itko tog dosjetil za leto dan? Žičara je već dovršena 2015-e kak je obećal, a mogli bi na zimu iščekivat i skijaške skokove niz uspinjaču....grade moj dragi !!!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:50 08.06.2017.

Hm, sada će se valjda sva politička prljavština u Zagrebu, konačno sa jeftinijim cijenama na bazenima oprati i dezinficirati. Još samo kad bi Supermiki imenovao konja u Gradsku skupštinu, ko Kaligula u rimski Senat, sreća naivnih purgera bila bi nemjerljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije