Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom lede

Gotovo je, nema više klizanja u Domu sportova

Dom sportova klizanje
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
27.03.2014.
u 13:07

U nedjelju završava ovogodišnja sezona klizanja u Ledenoj dvorani, na led je moguće stati još danas i u petak navečer, te u subotu i nedjelju prijepodne i navečer. Ove sezone klizalo je 18500 ljudi, s tim da to nije bilo moguće mjesec dana, zbog teniskoga turnira

Već smo punih tjedan dana u proljeću, ali i dalje se možemo klizati u Ledenoj dvorani. No, i to samo do nedjelje 30. ožujka, kada završava klizačka sezona u Domu sportova.

Iz Ustanove Upravljanje sportskim objektima navode da se aktivnosti na ledu mogu prakticirati u sljedećim danima:

Četvrtak i petak 27. i 28.3. od 20 do 21.30 sati, u subotu 29.3. u dva termina - 10.30 - 12 i 20-21.30, te veliki finale u nedjelju, kad je led također otvoren dvokratno, 10.30-12 i 20-21.30 sati.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Ulaznica se plaća 15 kuna, koliko košta i najam klizaljki, ako korisnik nema svoje - obavještavaju iz Ustanove, zahvaljujući svim posjetiteljima i klizačima na uspješnoj sezoni, a bilo ih je 18.500.

- Treba naglasiti da klizalište zbog priprema za teniski turnir PBZ Zagreb Indoors i njegova trajanja nije radilo od 17. siječnja do 19. veljače - kažu iz Ustanove te očekuju da će i u sljedećoj, sezoni 2014./2015. posjećenost klizališta u Domu sportova biti zadovoljavajuća.

Protekle sezone u tom su prostoru ljubitelji klizanja mogli prisustvovati i pravom spektaklu u sklopu 46. Zlatne piruete, kad je zagrebački led dotakla i ponajveća globalna klizačka zvijezda, Korejanka Kim Yuna.

>>Zagrepčani jedva dočekali da opet stanu na led

>>Gotovo s ledom: Završni party klizanja u nedjelju na Šalati

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:04 27.03.2014.

kamo sad ići gledati mlade guze a izvlačiti se na to da se gleda klizanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije