Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni vodič za školarce

Gdje i kako provesti zabavne praznike

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
28.06.2018.
u 10:52

Ljetna verzija Odmorka traje do 31. kolovoza, a uključuje plivanje u gradskim bazenima, timske sportove kao što su ragbi i hokej na travi ili pak mačevanje, tenis i streljaštvo. Ljubitelji vode mogu i voziti kanu ili kajak po Jarunu.

Djeci preko ljeta ne treba biti dosadno. Plivanje, trčanje, društvene igre, vrtlarenje i kazališne predstave samo su dio onoga što im se nudi za školske praznike.

Mnoštvo zabave i dobre ekipe, ali i novih znanja mogu pronaći u parkovima, knjižnicama i kulturnim centrima po cijelom Zagrebu, a u ovom vodiču donosimo i najzanimljivije prijedloge.

Ljetna verzija Odmorka traje do 31. kolovoza, a uključuje plivanje u gradskim bazenima, timske sportove kao što su ragbi i hokej na travi ili pak mačevanje, tenis i streljaštvo. Ljubitelji vode mogu i voziti kanu ili kajak po Jarunu.

Biljke su svuda oko nas, stoga zašto ne bi najmlađe naučili kako ih uzgajati i njegovati? Centar mladih Ribnjak organizira tečaj vrtlarenja na kojemu će djeca zaviriti ispod zemlje, sijati i saditi. Održava se sljedeću srijedu od 17 do 19 sati te u ponedjeljak 9. srpnja od 10 do 12.

Svakoga dana osim nedjelje u 19.30 sati na prostoru iza uspinjače Ljeto na Štrosu nudi lutkarske predstave inspirirane najljepšim bajkama svijeta poput “Carevog novog ruha”, “Pepeljuge”, “Ježeve kućice”...

“Pogodi tko”, “Igra života” i “Scrabble” edukativne su društvene igre u kojima se klinci mogu okušati u Centru za kulturu Novi Zagreb svakoga dana od 10 do 14 sati.

Ako vaše dijete voli stvarati, u Centru za kulturu i film Augusta Cesarca sljedeća se tri tjedna održavaju radionice stripa, dizajna i slikanja. Obavezna je prijava na radionice@centarcesarec.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije