Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆE GUŽVE

FOTO Zatvorena Gundulićeva: Iz centra Zagreba uklanja se dizalica, ovo su obilazni pravci

Zagreb: Zbog postavljanja dizalice zatvorena Gundulićeva ulica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
28.10.2023.
u 11:19

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Gundulićeva – Varšavska – Dalmatinska – Medulićeva - Ilica.

Odlazak na subotnju špicu ili pak u nedjeljnu kupnju na tržnicu ili neku drugu aktivnost morat ćete planirati obilazno ako idete automobilom ili najbolje javnim prijevozom. Naime, za sav se promet tijekom predstojećeg vikenda, u subotu i nedjelju zatvoren je dio Gundulićeve ulice.

– Zbog demontaže kranske dizalice  Ulica Ivana Gundulića na dijelu od Varšavske do Ilice, od subote 28.10.2023. godine od 07.00 sati do nedjelje 29.10.2023. godine do 19.00 sati, bit će zatvorena za sav promet – izvijestili su iz Grada.

POVEZANI ČLANCI:

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Gundulićeva – Varšavska – Dalmatinska – Medulićeva - Ilica.

–Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu – ističu u priopćenju iz gradske uprave.

VIDEO Tomašević o besplatnoj žičari za Zagrepčane: 'Smanjio bi se  broj automobila koji idu na Sljeme'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije