Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO GDJE JE ZAPELO

Trebali su spasiti ZET-ov vozni red, a sada i oni kasne: Tramvaji koji stižu u Zagreb nemaju ni klimu

28.10.2023.
u 09:40

Prilično neugodna vijest prvo se pojavila kao glasina po okretištima i garažama, a sada ju je potvrdio i ZET. Najbitnije je, doduše, da su tramvaji ispravni i pokrpaju rupe u voznom redu nastale ispadanjem vozila starih i pola stoljeća, no za 2.7 milijuna eura kupljeno je 11 vozila bez klimauređaja što se tijekom ljetnih vrućina neće svidjeti ni vozačima ni putnicima zato ZET najavljuje mogućnost naknadne ugradnje rashladnog sustava. U međuvremenu, iako su tramvaji iz Augsburga već u listopadu, prema ugovoru, trebali biti na ulicma, još nisu niti u ZET-ovim garažama, no saznali smo gdje je zapelo i kad se očekuju.

Komentara 45

Avatar Hrvatski Građanski
Hrvatski Građanski
09:47 28.10.2023.

Zagreb se raspada naočigled. Rijetki tko je mogao zamisliti koliko su ovi nesposobni. Ništa se ne radi, smeće se ne odvozi, trava se ne kosi, centar izgleda kao zapuštena narkomanska komuna, Zagreb raskopan, gužve 50% veće zadnje dvije godine, ovi farbaju klupice i crtaju mačke na asfaltu.

BP
Besposlen pop
09:49 28.10.2023.

Istinski sam antibandićevac od prvog mandata, ali za ove aktiviste je bio svemirski brod! Uvalili im/NAM rabljene tramvaje pa još i bez klime!! I to uz postojećeg domaćeg proizvođača pa se finsnciranje NOVIH tramvaja djelomično moglo prebaciti na Vladu a dio i na fondove EU. Veselim se izborima, ovima se bliži kraj

ZJ
Zjako
09:51 28.10.2023.

Priča za zaglupljivanje. kakvi tramvaji , kakvi neplodni komarci. Umjesto da kupe dijelove za 30 Končar tramvaja i poprave ono što je u dvorišti , oni kao uvoze stare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije