Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U AVENUE MALLU

FOTO Ovo je muškarac koji je priveden zbog dojave o bombi, otkriveni novi detalji

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.07.2022.
u 15:26

Pokaže li se ovaj motiv istinitim, policija će i dalje imati pune ruke posla oko lažnih prijava kojih je u posljednjih mjesec dana bilo u nekoliko navrata

Zagrebačka policija uhitila je muškarca kojega dovodi u vezu s anonimnom dojavom o postavljenoj bombi zbog čega je ranije u utorak evakuiran trgovački centar Avenue Mall.

- Danas, 5. srpnja oko 10.10 sati zaprimljena je anonimna dojava o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u prostoru trgovačkog centra na području Novog Zagreba. Policijski službenici od tog su trenutka aktivno pristupili utvrđivanju svih okolnosti dojave uz njihovu samu prisutnosti na terenu, što je u konačnici rezultiralo dovođenjem muške osobe koja se dovodi u svezi s ovim događajem. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - izvijestila je ranije policija

Kako se doznaje, muškarac navodno radi kao zaštitar jednog butika unutar Avenue Malla, a razlog njegove anonimne prijave o bombi bila je lijenost, prenosi Jutarnji list. Navodno mu se danas nije radilo zbog čega je došao na ovu sumanutu ideju kako bi prekinuo rad centra. 

Pokaže li se ovaj motiv istinitim, policija će i dalje imati pune ruke posla oko lažnih prijava kojih je u posljednjih mjesec dana bilo u nekoliko navrata. 

Posljednja dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi unutar trgovačkih centara bila je 19. lipnja kada su morala biti evakuirana tri zagrebačka trgovačka centra - Avenue Mallu, Arena Centru te Family Mallu. Tomašević je u jednom navratu kazao kako očekuje od policije da pronađe počinitelje ovog djela, a sve dojave zasad su se pokazale lažnima. 

Ključne riječi

Komentara 9

UJ
ujna
15:34 05.07.2022.

Sigurno ljevičar (čitaj neradnik)

Avatar Storm95.
Storm95.
16:29 05.07.2022.

Ljevičar koji priznaje samo sud svoje partije, do podne mrzi sebe, a popodne sebe i cili svit. Osjeća se zakinutim za društveni sistem gdje mu sad na leđima ne bi pisalo Securiti, nego Sekulariti!

Avatar Behemot
Behemot
17:43 05.07.2022.

Koja je to zaštitarska kuća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije