Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izrešetali ga'

FOTO Bandić se na Zrinjevcu grudao za beskućnike

bandić (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/10
26.01.2013.
u 08:41

Najmlađi su na gradonačelnika bacili najviše snijega. Uz gradonačelnika Bandića, građani su mogli grudati i Batmana, te dvojicu radijskih voditelja radija Soundset

Točno u podne zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pojavio se na Zrinjevcu i stao pred građane da ga grudaju u humanitarne svrhe. Baš kako je i obećao.

- Dobio sam ja tri u glavu, ali imam tvrdu glavu. Hvala građanima što su bili nježni. Pacijent je preživio - našalio se gradonačelnik nakon što je više od pola sata bio meta bacačima snijega. Još prije nego se postavio da ga gađaju, gradonačelnik je kazao kako je navikao da ga tuku. Ipak, srećom najradoznaliji su bili najmlađi koji su na gradonačelnika bacili najviše snijega. Uz gradonačelnika Bandića, građani su mogli grudati i Batmana, te dvojicu radijskih voditelja radija Soundset koji je u suradnji s Crvenim križem Grada Zagreba i organizirao neobičnu humanitarnu akciju. Na pitanje novinara je li planira koaliciju s HDZ- om kako je to kazao njegov protivnik na izborima Rajko Ostojić (SDP), gradonačelnik je kratko komentirao da su njemu jedini koalicijski partneri građani.

 

Komentara 17

TR
Trempetich
14:55 26.01.2013.

Imam jedan prijedlog. Recimo da se u svaki novi politički ili filozofski rječnik stavi pod pojmom POPULIZAM primjer Milana Bandića. To bi uvelike olakšalo snalaženje u jednom tako širokom pojmu.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:15 26.01.2013.

Bedaki se imaju čemu veselit......

AR
arjavas
11:08 27.01.2013.

Zakaj se ne objavi koliko je love skupil? To bu pokazatelj kaj misle građani i takvim preizbornim štosevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije