Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća faza radova

Držićeva/Ulica grada Vukovara - izvanredna organizacija prometa

držićeva vukovarska (1)
Petar Glebov/PIXSELL
26.07.2013.
u 08:26

Tramvaj broj 13 ne prometuje, tramvajske linije 2, 5, 6 i 7 voze izmijenjenim trasama. Dionica od križanja Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića do Zapruđa je bez tramvajskoga prometa, uvedena je izvanredna autobusna linija 609

Zamjena tramvajskih tračnica i pripadajućih sklopova na raskrižju Držićeve i Ulice grada Vukovara rano jutros, u petak, 26. srpnja ušla je, sukladno planu radova, u treću fazu. Zbog toga tramvajske linije 2, 5, 6 i 7 voze izmijenjenim trasama, linija 3 prometuje redovno, a linija 13 ne prometuje.

Dvojka s Črnomerca vozi redovnom trasom do Savske, nastavlja Ulicom grada Vukovara do Savišća.

Petica iz Prečkog vozi Savskom do Trga bana Jelačića, preko Glavnog kolodvora, Branimirove i Draškovićeve te od Trga žrtava fašizma, preko Kvaternikovog trga do zaokretnice Maksimir.

Trasa linije 6 iz Črnomerca mijenja se nakon Branimirove tržnice, gdje tramvaji skreću lijevo prema Šubićevoj i voze do Kvaternikovog trga.

Tramvaji linije 7 od Dubrave voze uobičajeno do Šubićeve, nakon koje voze Branimirovom do Glavnog kolodvora, a zatim Vodnikovom, Savskom cestom i Avenijom Dubrovnik do Zapruđa.

S obzirom na to da je dionica od križanja Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića do Zapruđa bez tramvajskoga prometa, uvedena je izvanredna autobusna linija 609 koja povezuje spomenutu relaciju.

>>Naoružajte se strpljenjem! Počeli radovi na Držićevoj i Vukovarskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije