Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putnici izašli van

VIDEO Drugi incident u dva dana: Na Prečkom se zadimilo iz tramvaja

Zadimio se tramvaj na Prečkom
Foto: Poslovni.hr
1/3
06.01.2024.
u 18:18

Na teren je ubrzo stiglo ZET-ovo servisno vozilo kao i policija te dizalica kako bi pomogla u micanju vozila.

Danas nešto prije 17 sati na predzadnjoj tramvajskoj stanici u naselju Prečko iz ZET-ovog se tramvaja počeo sukljati gusti bijeli dim. Putnici koji su se u tom trenutku nalazili u tramvaju odmah su izašli iz vozila, a vozač je vatrogasnim aparatom počeo sanirati žarišta požara.

Na teren je ubrzo stiglo ZET-ovo servisno vozilo kao i policija te dizalica kako bi pomogla u micanju vozila. Kao posljedica događaja, u blizini stanice stvorila se kolona tramvaja na tračnicama. Vozač je za Poslovni hr. rekao da niti u jednom trenutku nije bilo vatre već samo dim. Doznajemo da se radi o tramvaju tipa TMK2100 koji uobičajeno prometuje na linijama 5 i 17. Tramvaj je proizveden u Končaru u 16 primjeraka između 1997. i 2002. godine

Prije dva dana na istom mjestu u Prečkom je također je došlo do incidenta kada je tramvaj naišao na automobil koji se nepropisno kretao.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Prva vožnja rabljenog tramvaja

Ključne riječi

Komentara 8

IV
ivitok
18:45 06.01.2024.

Zadimilo u Tomaševićevom starom željezu uvezenom iz Njemačke. Kad putnici nastradaju u Tomaševićevim krntijama, ne sumnjam da će mediji sve zataškati kao što su izrelativizirali i nesreću radnika na Jakuševcu koji su prijavljivali opasnost od odrona, ali su morali nastaviti s rizičnim radom.

LA
larala
15:17 07.01.2024.

Tomašević štedi na održavanju tramvaja tako da je dobro da ovakvih događaja nema još i više u Zagrebu. Hvale se tobožnjim smanjenjem rokova plaćanja sa 60 na 30 dana ali zaboravljaju reći da im je pojam redovnog održavanja npr. tramvajaa i buseva u Zgb nepoznat pojam...Tko je vidio još obavljati redovne servise, mijenjati busevima gume kad možeš derati dok isto ide.

TM
trade_mark
14:15 08.01.2024.

htio bih svratiti pažnju na činjenicu da je to made in croatia tramvaj, za one kojima smetaju tramvaji iz njemačke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije