Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Dobre vijesti: Potok Vrapčak danas je ponovno čist, no dalje se ne zna uzrok onečišćenja

Zagreb: Nakon zagađenja jučer, danas je potok Vrapčak ponovno čist
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
08.10.2022.
u 11:00

Iz Gornjeg Vrapča danas stižu puno ljepši prizori.

Potok Vrapčak čije je onečišćenje jučer uznemirilo i zgrozilo stanovnike tog dijela grada nakon akcije čišćenja koje su provele ekipe Hrvatskih voda ponovno je čist. 

Podsjetimo, jučer oko 18 sati stanovnici Vrapča prijavili su onečišćenje potoka koji prolazi kroz njihov kvart, a u kojemu se pojavila bijela gusta pjena koja je, prema svjedočenjima očevidaca, prouzrokovala i pomor dijela ribe. 

08.10.2022., Zagreb - Nema vidljiv posljedica na potoku u Vrapcanskoj ulici u Vrapcu. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

 Iz Hrvatskih voda poručili su da će obaviti očevid i nadzor koji uključuje i analizu vode. Uz policiju, na očevid je izašao i državni inspektor. U tijeku je sanacija potoka, a uzrok onečišćenja za sada nije poznat.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije