Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimistična najava

Do kraja 2012. grad obećava vrtićki smještaj za još 1000 djece

vrtic (1)
presnimila Lj. Risek
25.11.2011.
u 13:49

Do konca 2012. godine kapaciteti gradskih vrtića povećat će se za 78 odgojnih skupina, odnosno svoje mjesto dobit će još tisuću mališana u 17 novih objekata koliko ih Grad namjerava osigurati.

Do konca 2012. godine kapaciteti gradskih vrtića povećat će se za 78 odgojnih skupina, odnosno svoje mjesto dobit će još tisuću mališana u 17 novih objekata koliko ih Grad namjerava osigurati.

Obećanje je to gradskog Ureda za obrazovanje, kulturu i šport koje je danas na konferenciji za novinare dao pročelnik Ivica Lovrić.
Pročelnik je najavio i skoro raspisivanje natječaja za gradnju vrtića Vrbani III, koji će biti predložen na idućoj Skupštini. Spomenuo je i naplatu vrtića prema dohodovnom cenzusu.
– Nemamo nikakvih problema jer vrlo mali broj roditelja ne plaća vrtiće – kazao je Lovrić.

Smanjenja cijena za produženi boravak neće biti, a razloga za odbijanje novog kriterija prema kojem će se roditeljima koji imaju kredite za prvu nekretninu umanjiti iznos naplate vrtića ne vidi.

– Mi smo razradili i poboljšali novi model i gradonačelnik ga je prihvatio. Kao takav ide na Skupštinu i nema razloga da bude odbijen – dodao je Lovrić.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
PomoziBože
18:42 25.11.2011.

Kako se bliže izbori biti će sve više ovakvih vijesti iz kategorije \"OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE\" iako bi to morala biti kategorija od najveće važnosti. Muka mi je od ove ekipe na čelu s Bandi-tosom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije