Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diljem Zagreba

Detonacije preplašile Zagrepčane, MIG-ovi probili zvučni zid

avioni
Foto: Filip Brala/PIXSELL
23.06.2015.
u 11:12

Dvije detonacije prestrašile su Zagrepčane oko 11 sati.

Tresli su se prozori diljem grada, u Gajnicama, na Kvatriću, Peščenici, a čulo se i u Sesvetama, Velikoj Gorici, Samoboru...

– Nešto se čulo i na Ribnjaku. Psi su se uzbunili – komentirala je Zagrepčanka na društvenoj mreži Facebook, a uslijedili su i razni komentari u grupi "Zakaj volim Zagreb?".

No radi se o probijanju zvučnog zida, a redovni letovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane provodit će se danas, sutra i u petak od 10 do 16 sati. Piloti zrakoplova MIG-21 letjet će na visini iznad 10.000 metara na području Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije.

Riječ je o redovitim letačkim aktivnostima nakon obavljenih radova na zrakoplovu, piše na stranicama MORH-a.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar liquidsky
liquidsky
12:16 23.06.2015.

Otkud autoru članka informacija da se itko preplašio? Kakvo je ovo glupo novinarstvo? Zašto sve mora biti senzacija, šok, strah i idiotizam? Zagrepčani evo drhte od straha. Grad koji je dao najviše branitelja cvili od strahotnog probijanja zvučnog zida? Smrt zamahuje kosom? Ma dajte, molim vas.

Avatar tituš
tituš
14:00 23.06.2015.

jesu li se sigurno spustili, ima li tko vijesti o tome???

Avatar Golum
Golum
11:41 23.06.2015.

Bas mi ih je zao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije