Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CABARET U SUBOTU U KONTESI

Darujemo ulaznice za show koji vas vodi u Pariz

Esprit de Paris
06.02.2020.
u 15:17

Imate priliku naći se u publici u Kontesi jer možete dobiti dvije ulaznice za subotnju izvedbu "Esprit de Paris" u klubu u Cesarčevoj 2

Protkan je scenama Pariza, a publiku na Pigalle, Montmartre, Champs-Élysées i u Moulin Rouge vodi zvukovima harmonike i gypsy jazza, plesnim koracima can-cana i valcera te šarmom artista i stand up komičara. Riječ je o još jednom spektakularnom cabaret showu Mire Ungara, "Esprit de Paris", u kojemu se uživa u zagrebačkom klubu Kontesa.

Nastupaju u programu, uz Ungara, brojni poznati izvođači, poput Maje Bajamić, Tene Vodopije, Dine Leško, Irene Ivanišević Komunjer, Maxa Hozića, Jelene Znaor..., a show koji je na vrhuncu popularnosti rasprodan je po nekoliko tjedana unaprijed.

No,  i vi imate priliku naći se u publici u Kontesi jer možete dobiti dvije ulaznice za subotnju izvedbu "Esprit de Paris" u klubu u Cesarčevoj 2, koja počinje u 21 sat.  Trebate samo odgovor na naše pitanje poslati na adresu gradska@vecernji.net, zajedno sa svojim imenom i prezimenom te naznakom "Kontesa". Dvije će ulaznice dobiti osoba koja najbrže pošalje točan odgovor, a pitanje je: U povodu koje je obljetnice kultnog francuskog cabareta “Moulin Rouge”, proslavljene lani, napravljen show "Esprit de Paris"? 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije