Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEALNO ZA SUBOTNJI IZLAZAK

Darujemo ulaznice za 'Esprit de Paris', novi hit show u Kontesi

Foto: Kontesa
30.01.2020.
u 15:36

Provjerite zašto je cabaret Mire Ungara rasprodan tjednima unaprijed

Inspiriran je čarima francuske prijestolnice, osmislio ga je Miro Ungar, premijeru je imao početkom lanjskoga prosinca, a toliko je popularan da je rasprodan barem dva tjedna unaprijed. Riječ je o showu "Esprit de Paris”, novome hitu zagrebačkoga Jazz & cabaret kluba Kontesa, koji atraktivnim plesačkim, pjevačkim i artističkim točkama publiku vodi u Pigalle, na Montmartre i Champs-Élysées, te, naravno, u nezaobilazan Moulin Rouge.

Can-can i valcer, gypsy jazz i šansone Edith Piaf samo su dio šarene palete Grada Svjetlosti koju u Kontesu donose brojni izvođači, među kojima su, uz Miru Ungara, Maja Bajamić, Tena Vodopija, Dina Leško, Irena Ivanišević Komunjer, Max Hozić, Jelena Znaor... "Esprit de Paris" na repertoaru je kluba u Cesarčevoj 2 u subotu u 21 sat, a bit će to i 80. izvedba cabaret programa na njegovoj pozornici, s koje su brojnu publiku također oduševljavao show "Idemo na Broadway" i "Cabaret à la Zagreb".

U subotnjoj izvedbi "Esprit de Paris" možete uživati i vi jer vam darujemo dvije ulaznice za show. Sve što trebate učiniti jest odgovor na naše pitanje poslati na adresu gradska@vecernji.net zajedno sa svojim imenom i prezimenom te naznakom "Kontesa". Dvije će ulaznice dobiti osoba koja najbrže pošalje točan odgovor. A pitanje je: Koja se kultna pjesma poznata iz filma "Moulin Rouge" može čuti u showu "Esprit de Paris"?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije