Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINO NA OTVORENOM

Danski filmovi na rasporedu Ljetnog kina Gradec

ljetno kino gradec (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
20.08.2013.
u 08:55

Ulaz na projekciju je besplatan. Babetina gozba, danska drama na rasporedu Ljetnog kina Gradec je u srijedu u 21 sat.

Danski film Submarino prikazuje se večeras od 21 sat u Ljetnom kinu Gradec. Radnja filma vrti se oko Nicka koji je upravo izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog napada. Na majčinu sprovodu susreće mlađeg brata, koji je samohrani otac, ali i narkoman i povremeno diler.

Obojicu još uvijek progoni tragedija koju su doživjeli kao djeca. Ulaz na projekciju je besplatan. Babetina gozba, danska drama na rasporedu Ljetnog kina Gradec je u srijedu, također od 21 sat.

>>Procvat ljetnih kina: Filmovi pod zvijezdama diljem Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije