Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopov biciklist

Crni Jack ponovno hara Zagrebom - pokradene dvije bakice

biciklist
Pixsell
03.07.2010.
u 18:21

Policija je u posljednjih mjesec dana zabilježila nekoliko krađa koje je počinio biciklist u Zagrebu. U petak dvjema starijim ženama lopov je iz ruku istrgnuo novčanik i torbicu.

Policija je u posljednjih mjesec dana zabilježila nekoliko krađa koje je počinio biciklist u Zagrebu. Naime, u petak dvjema starijim ženama lopov je iz ruku istrgnuo novčanik i torbicu.

Prema PU zagrebačkoj, prva krađa se zbila oko 14.45 sati u Kustošijanskoj ulici na Črnomercu kada je kradljivac na biciklu s leđa prišao 73-godišnjakinji i iz ruke joj otrgnuo novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i nekoliko stotina kuna.

Drugi takav slučaj zabilježen je u Baranovićevoj ulici na Trešnjevci kada je biciklist 78-godišnjakinji istrgnuo torbicu u kojoj su se također nalazili dokumenti i novčanik s nekoliko stotina kuna.
Policija građane moli na povećan oprez.

Komentara 6

TM
trade_mark
11:10 04.07.2010.

joj ljudi, kak vam nije jasno? crni jack je bandić, pokušava namaknuti neš\' love za proračun.

DO
doktorica
18:49 03.07.2010.

bijednik

OB
-obrisani-
18:54 03.07.2010.

Nevjerovatno koliko mrzim lopove koji potkradaju sirotinju. Fuj, zadnje smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije