Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na moru u zagrebu

Bernardić: Ne smijemo štedjeti na sigurnosti kupača na Jarunu

davor bernardić (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
25.08.2012.
u 13:27

Za dva gradska jezera ukupno se ovoga ljeta brinulo stotinjak djevojaka i mladića. Dnevno ih jarunsko jezero čuva dvadesetak, a s njima je svakodnevno i liječnička služba

Spasilačku službu s Jaruna koja se od početka lipnja brine za kupače i posjetitelje na tom zagrebačkom jezeru u subotu je  je posjetio i predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić. Šetnjom po jarunskim plažama obilaskom spasilačkih postaja i vožnnjom čamcem, članovi spasilačkog tima upoznali su predsjednika Skupštine sa svojim poslom, svakodnevnim problemima te nedostacima s kojima se susreću, a on je te nedostatke obećao nadomjestiti.

 - Kada je sigurnost građana koji se kupaju na zagrebačkom moru u pitanju, tu ne smijemo štedjeti. Potrebno je nadomjestiti neke nedostatke, imaju manjak čamaca i drugih problema, a mi ćemo raditi na poboljšanju toga - kazao je Bernardić.

Za dva gradska jezera ukupno se ovoga ljeta brinulo stotinjak djevojaka i mladića. Dnevno ih jarunsko jezero čuva dvadesetak, a s njima je svakodnevno i liječnička služba.

Komentara 1

A9
AAA-999
14:04 25.08.2012.

„Potrebno je nadomjestiti neke nedostatke, imaju manjak čamaca i drugih problema, a mi ćemo raditi na poboljšanju toga.“ Ima li u SDP-u bilo koga tko zna sastaviti barem jednu suvislu rečenicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije