Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera vrtići

Bandić: Zbog jednakog plaćanja vrtića siromašne ću nositi na duši

vrtić
Borna Filić/PIXSELL
14.12.2011.
u 12:37

– Meni je savjest čista, htio sam rasporediti teret krize, sjetit ćete se vi za šest mjeseci što vam je Bandić govorio – poručio je prvi čovjek grada.

– Povrat novca roditeljima za plaćanje dječjih vrtića nije moguć – poručio je gradonačelnik Milan Bandić. Kaže da je iduća godina nova u kalendaru i nije ovisna o ovoj.

– Oni koji lani nisu šest mjeseci ništa plaćali, sada će plaćati 300 kuna i njima će to biti skuplje, a oni koji su plaćali više od toga, sada će plaćati manje – izračunao je gradonačelnik.

Poručio je da je duboko nesretan jer njegov princip nije prošao.

– To je zato što za ovaj model nije bilo razumijevanja na Skupštini, opstruiran je na svim razinama – istaknuo je Bandić naglašavajući da oni koji imaju najmanje odsad moraju plaćati te poručio da će ih nositi na duši.

Smatra da je ovo kompromis s Gradskom skupštinom i kako stvari počinju normalno funkcionirati jer je, kako kaže, došlo do organiziranog nemira.

– Meni je savjest čista, htio sam rasporediti teret krize, sjetit ćete se vi za šest  mjeseci što vam je Bandić govorio – poručio je prvi čovjek grada.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Alan Ford
Alan Ford
12:58 14.12.2011.

Kako to da je u najbogatijem gradu u državi 80% siromašnih??? Naime, Bandić je rekao da je toliko onih kojima je vrtić bio besplatan ili su plaćali do 300 kn.

VE
Vexans
14:13 14.12.2011.

Izbori prošli..ja se ne oženihI Ma Mile Bandiću dobro si ti prošo!To ti ne svaćaš.Svatit ćeš poslije lokalnih izbora za treći mandat! Vi purrrgeri,Milan Bandić za vas dela ko bosanski konj kad izvlači stabla na Sljemenu,..a vi..ni Majka Božja Međugorskana Sljemenu,..a vi..ni Majka Božja Međugorska neće vamto nikad oprostiti,...a kako bi ja,Milan Bandić moga! Za početak..evo vam Gradska skupština ee !

NP
Npr19
14:22 14.12.2011.

Mogao si smanjiti bolesne gradske prireze, poreze i prirezovne proreze za svoja orgijanja i orgijanja svojih pajdaša pa bi im daleko više pomogao nego sa cijenom vrtića, bleferu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije