Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao je Obeo

Autobusni kolodvor napokon ima aplikaciju za kupnju karata, evo što nudi

Autobusni kolodvor Zagreb
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
18.09.2022.
u 14:00

Sljedeći je na potezu ZET koji svoju aplikaciju obećava još od 2017.

Čekanje u redu na šalterima trebalo bi postati prošlost jer Autobusni kolodvor Zagreb (AKZ) konačno je lansirao aplikaciju Obeo za kupnju karata. S pomoću nje možete kupovati karte za sve polaske, a i rezervirati one za povratak.

Prednost je platforme, poručuju Iz Holdingove podružnice, to što omogućuje kupnju karata za polaske svih prijevoznika, a druge nude samo svoje linije.

Registracija nije nužna, a osim što uz pomoć aplikacije možete jednostavno osigurati mjesto u autobusu, nudi i opciju učitavanja karte kupljene na web-stranicama kolodvora, blagajni ili samoposlužnim aparatima.

Korisna je i ugrađena navigacija koja će vas odvesti do perona. Za ulazak u 21. stoljeće, doduše, AKZ je čekao neko vrijeme, a natječaj za aplikaciju vrijedan milijun i pol kuna raspisan je u siječnju 2021.

Sljedeći je na potezu ZET koji svoju aplikaciju obećava još od 2017.

Komentara 3

ST
Stolakol
20:42 20.09.2022.

Aplikacija nema nikakvog smisla jer nijedan prijevoznik nece skenirati kartu kupljenu preko te aplikacije,opet moras printat kartu.

ZA
zagabria7
17:05 19.09.2022.

Aplikacija od 200.000 EUR-a izrada koje košta 3% tog iznosa a ostatak je netko 'inkasirao'. Nisam ni sumnjao

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:52 19.09.2022.

Aplikacija ne funkcionira, nije moguće kupiti sve karte za povratni smjer. I tak, kol'ko ste (smo) platili tu aplikaciju? Sigruno bu ZET-ova fnkcionirala......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije