Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon objave fotografije

Divljao po tramvaju: Posvađao se s putnicima, napao djevojku i maloljetnicu udarao po licu

osumnjičeni muškarac
Foto: video nadzor/PU zagrebačka
1/3
12.01.2024.
u 15:31

Osumnjičeni je dana 2. rujna 2023. godine oko 22:30 sati tijekom vožnje tramvajem prvo došao u verbalni sukob s ostalim putnicima kada je vikao na njih govoreći im pogrdne riječi. Nakon toga napao je 22-godišnju djevojku s namjerom da je tjelesno ozlijedi.

Policijski službenici PU zagrebačke izvijestili su da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim muškarcem osumnjičenim zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo tjelesne ozljede na štetu 22-godišnjakinje, zatim kazneno djelo tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari na štetu maloljetne osobe te kazneno djelo povrede djetetovih prava na štetu još jedne maloljetne osobe.

Osumnjičeni je dana 2. rujna 2023. godine oko 22:30 sati tijekom vožnje tramvajem prvo došao u verbalni sukob s ostalim putnicima kada je vikao na njih govoreći im pogrdne riječi. Nakon toga napao je 22-godišnju djevojku s namjerom da je tjelesno ozlijedi. Naime, uhvatio ju je za ruku te naglo povukao sa sjedala, pri čemu je ona pala na pod. Djevojka je lakše ozlijeđena te joj je pružena liječnička pomoć. 

U sukobu su sudjelovale još dvije maloljetne ženske osobe. Jedna od njih pokušala je zaustaviti 46-godišnjaka, a on joj je prišao i udario je dva puta po licu i oštetio joj naočale. Nakon što se na tramvajskoj stanici tramvaj zaustavio, rukama je gurnuo maloljetnicu zbog čega je pala na ulicu gdje joj je potom prišao, uzeo mobitel iz ruku te u namjeri da ga ošteti, bacio u izlog. Tijekom događaja maloljetnica je lakše ozlijeđena te joj je pružena liječnička pomoć. 

Također, sumnja se na počinjenje kaznenog djela povrede djetetovih prava na štetu druge maloljetne osobe koju je također tijekom incidenta gurnuo kroz otvorena vrata tramvaja, pri čemu je pala na nogostup. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Tramvaj i gužva


 

Komentara 14

MA
marli
16:32 12.01.2024.

Sad ga "obradite" kao milicija prije 40-ak godina

DQ
Dq
16:13 12.01.2024.

Ima nade za nas , kad su priveli samo njega , a ne i žrtve napada. U onom mraku bi milicajci takve likove premlatili još u tramvaju, da ohrabre žrtve , a u zatvoru bi dobio dodatnu edukaciju, nakon kojeoje mu više na bi pala na pamet ni vikati na javnom mjestu.

ST
struky3_
16:15 12.01.2024.

Dok ovo čitate već je na slobodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije