Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na aerodromu

Zrakoplov Croatie Airlinesa dva puta vraćali u Zagreb, putnici ogorčeni

Promet u Zračnoj luci Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
27.05.2023.
u 14:46

Javila se indikacija kvara i u skladu s operativnim procedurama kompanije te preporukama proizvođača za takve situacije, zrakoplov je preventivno preusmjeren u zračnu luku Zagreb

Tvrtka Croatia Airlines ispričala se putnicima koji su danas u 6.40 sati poletjeli sa zračne luke Franjo Tuđman prema Münchenu. Zrakoplov je, naime, dva puta zbog kvara vraćan u Zagreb.

- Javila se indikacija kvara i u skladu s operativnim procedurama kompanije te preporukama proizvođača za takve situacije, zrakoplov je preventivno preusmjeren u zračnu luku Zagreb, gdje je tehničko središte Croatia Airlinesa - rekao je za 24sata glasnogovornik Davor Janušić, potvrdivši da je do došlo na sustavu za reguliranje tlaka u putničkoj kabini. Zrakoplov je pregledan i vraćen u promet. Putnici su oko sat vremena ostali u njemu jer se očekivalo da će problem brzo biti riješen, pa da se ne troši vrijeme na iskrcaj i ponovni ukrcaj.

To je uobičajena procedura, da se zrakoplov pokuša čim prije vratiti u promet. Međutim, nakon ponovnog polijetanja prema Münchenu pojavila se ista greška i zrakoplov je opet vraćen u Zagreb, gdje je sada na tehničkom servisu. Nažalost, let za München je otkazan. O svim putnicima se vodi briga u skladu s europskom odredbom i oni će tijekom dana biti preusmjereni na druge letove do svog odredišta - rekao je Janušić.

>>VIDEO Avion poletio za Kopenhagen, pa se neočekivano vratio. Croatia Airlines objasnila što se dogodilo

 

 

Komentara 3

DJ
Djokica123
07:15 04.06.2023.

To se stalno desava, meni je otkazanlet iz Beca kad sam se vracao doma, imate pravo na naknadu zbog kasnjenja od 250 do 600 evra

VL
Vladek37
17:27 27.05.2023.

Ti si stvarno pobrkao lonce. Kako kvar na avionu ima veze sa politikom? Dali ti nikada nisi imao kvar na autu, i tko je onda bio kriv za to?

TH
than
15:09 27.05.2023.

Raspad. Kakav nacionalni prijevoznik takva i drzava, ali to je sve na kraju rezultat uhljebljivanja nesposobnog kadra na rukovodecim pozicijama, a sve ce to platiti porezni obveznici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije