Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema povratka na staro'

Zoran Milanović objavio video zahvale na Facebooku, pogledajte reakcije

Zoran Milanović
Foto: YouTube
14.10.2015.
u 08:37

Video od 11 sekundi podijeljen je oko 100 puta te je 'zaradio' preko 1.500 lajkova

Premijer Zoran Milanović zahvalio je putem videa na svom Facebook profilu svima koji ga prate. – Hvala svima vama koji nas pratite na društvenim mrežama. Budite s nama, budite i kritični, idemo zajedno po pobjedu. Hrvatska raste, nema povratka na staro! – poručio je Milanović u videu koji je podijeljen oko 100 puta i koji je "zaradio" više od 1.500 lajkova.

Video u trajanju od 11 sekundi dobio je i puno komentara koji su podijeljeni: jedni šefu SDP-a daju podršku, drugi ga pak kritiziraju. "Slažem se s vama, idemo dalje, nema povratka na staro", "Naprijed najbolji premijeru samo RED, RAD i RAST do nove pobjede" sam su neke od poruka podrške. – Uvjeren sam u dvije stvari... da će ovaj video imati preko dvije tisuće lajkova i da će SDP uvjerljivo pobijediti – napisao je jedan od komentatora.

Bilo je i onih koji su premijeru ostavili i savjete. – Dobro paziti na najosjetljivije skupine društva: obespravljene radnike, civilne invalide, nezaposlene i one bolesne koji svojim radom nisu u mogućnosti osigurati vlastitu egzistenciju i ne tolerirati i olako prelaziti preko bahatosti i bezumne rastrošnosti pojedinih ministara (Zmajlović, Varga...). Neka budu primjer, a ne povod za Jandrokovićevo pametovanje! I nikada ni pod koju cijenu nemojte dozvoliti bandi da ponovno poharači ostatke ostataka! Sretno! – napisala je komentatorica Irena.

Među većinom poruka podrške bilo je i kritika. "Ništa od vas, obećavate svi, ali ništa ne činite", "Zorane, hvala što si mi omogućio da pokažem djeci da se moraju seliti iz ove države. Hvala što si omogućio mome djetetu da ujutro studira a popodne i vikendom radi, jer su mi tvoji genijalci dali otkaz. Tko mi je kriv kad sam htjela pošteno raditi. Još jednom veliko HVALA", jedna je od oštrijih poruka.

Kako izgleda kratka premijerova poruka, pogledajte u priloženom videu!

>> Milanović: Karamarko je aktivno radio protiv Tuđmana, ovi ljudi su opasni

>> Ribić: Milanović će ostati u nezaboravnom sjećanju sindikalne scene u Hrvata

 
Hvala fanovima

Hvala vam što me pratite, komentirate i ponekad opravdano kritizirate, ali zajedno činimo sve da #HrvatskaRaste. Nema povratka na staro!

Posted by Zoran Milanović on 13. listopad 2015

Komentara 99

Avatar johny21
johny21
08:42 14.10.2015.

Hrvatska raste po rekordnoj nezaposlenosti i odlasku mladih!

Avatar johny21
johny21
08:43 14.10.2015.

Brzo će 8.11. bye bye Zoki!

FO
ForeignLegion1987
09:21 14.10.2015.

lazov ostaje lazov,,,zapamtite .....hrvatski narode probudi se i nedaj da vas opet prevari jer prvi puta je prevarom dosao na vlast a i sada hoce isto unistio je sve sto se dalo unistiti,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije