Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Znak "Arbeit macht frei" nađen na drugom kraju Poljske

auschwitz
REUTERS
21.12.2009.
u 10:37

Policija je privela petoricu Poljaka starih između 25 i 39 godina, a prema izjavama policijske glasnogovornice Katarzyne Padlo, lopovi su dovedeni na ispitivanje u Krakow.

Čelični znak "Arbeit macht frei" koji je u petak ukraden s ulaza u bivši koncentracijski logor Auschwitz pronađen je u sjevernoj Poljskoj. Pedesetak kilograma težak znak nađen je prerezan u tri dijela.

Policija je privela petoricu Poljaka starih između 25 i 39 godina, a prema izjavama policijske glasnogovornice Katarzyne Padlo, lopovi su dovedeni na ispitivanje u Krakow. Ukradeni bi znak na crnom tržištu mogao vrijediti malo bogatstvo.

Poljska veleposlanica u Izraelu Agnieszka Magdizak-Miszewska izjavila je da je ova pljačka "maliciozno planirana".

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
04:46 22.12.2009.

30/ Lipnja/1965(!!!!!!!!!!!).Zapadno Njemacka vlada objavila je podatak kako je 3,375.000( tri milijuna tristo sedamdeset i pet tisuca) PREZIVJELIH (u kojim logorima???) Zidova podnjelo zahtjev ZA ODSTETU. Do danas Njemacka je isplatila( Je li Istocna Njemacka ikad isplatila Zidovima ikakvu odstetu???,ha,ha)) odstetu za 4.2 milijuna prezivjela Zidova( u kojim koncentracijskim logorima su bili ti Zidovi,gdje je njihov spisak i njihova svjedocanstva, u koje statisticke podatke se oni ubrajaju).Na podrucju okupiranom od strane Njemacke bilo je ukupno 3.2-3.4 (u SSSR je prebjeglo 2.3) milijuna Zidova., Njemci su ih pobili 6 a potom isplatili 120 milijardi maraka tada nepostojecoj izraelskoj drzavi i 4.2 milijuna prezivjelih.U kojoj se to skoli poducava ta einsteinska matematika? 1948 na ulazu u Auschwitz stajala je komemorativna ploca sa brojkom od 4 milijuna pobijenih Zidova.Poslije dolaska demokratske vlasti u Poljskoj sada na istom mjestu stoji brojka sa 1.5 pobijenih ZRTAVA(od kojih je 1.1 milijun Zidova. Cekajte da malo izracunam. NESTALO je( ustvari ostalo zivo,samo u jednom logoru) 2.9 milijuna Zidova ALI SE BROJKA OD 6 MILIJUNA NIJE SMANJILA NITI ZA JEDNOG COVJEKA. Cionisticka propaganda ne prestaje sa lazima.Treba mit sprovesti u stvarnost.Cionisticka sveta knjiga Talmud jasno kaze da zidovski Mesija nece ponovo pristici sve dok nestane 6 (shest) milijuna. Nevjerovatne lazi su ti umni bolesnici ( cijim bajkama mnogi vjeruju) izmisljali jos od davnina… Gittin 57b ” 4 milijarde(!!!!!!) Zidova pobijeno je od strane Rimljana u gradu Bethar. Gittin 58a “ 16 milijuna zidovske djece je zamotano u papyrus i ZIVO spaljeno” ( Talmud). Odvratnu laz o 6 milijuna propagirali su cionisti kroz i poslije WWI, ali to tada pobjednici nisu prihvatili.Biblijski preduvjet dolaska zidovskog Mesije je Armagedon, a Armagedon je Izrael u plamenu. Sve je do posljednje sitnice planirano od illuminatimasona, isto kao sto je bio planiran i progon Zidova u WWII, koji je bio preduvjet stvaranja zidovske drzave, a koja je preduvjet Armagedona. ( naravno vec ga populariziraju iz Holywooda.......2012 ).Banda koja uzima mitologiju za stvarnost .....Fuj!!!

OB
-obrisani-
04:47 22.12.2009.

Hvala i pozdrav ploto.............................

OB
-obrisani-
14:34 21.12.2009.

40 milijuna WWII dokumenata nalazi se u Arolsonu medju kojima je i 14 milijuna dokumenata Internacionalnog Crvenog Kriza, sa podacima za SVAKOG zatvorenika u njemackim radnim ili vojnim logorima. Dostup tim dokumentima bio je dozvoljen ,Bonnskim Sporazumom iz 1995, bivsimvsim zrtvama i njihovim nasljednjicima i posto su ti dokumenti osobne prirode(??????) oni nisu dostupni javnosti(11-2497, 2498,Red Cross ref., dokumenti ICK). ( Ha,ha,ha,boze dragi kakvih sve kretena ima koji vjeruju najglupljim “objasnjenjima”). Arhive mogu samo biti upotrebljene “ u interesu bivsih logorasa i njihovih nasljednika”(12-2676). Jedini izuzetak za to pravilo je da bilo koji od 10 SAVEZNICKIH vlada i njihovih nadglednickih tijela(???) imaju pravo istrazivati dokumente(11-2497)( Asti gospe!Nevjerovatno!,znaci Zidovi i saveznici mogu ali nitko drugi nesmije,ha,ha,ha,ha,a zasto molim vas?) Ali i svaka molba od tih 10 drzava za pristup dokumentima mora dobiti dozvolu od direktora International Tracing Servisa(ITS) i Internacionalne Komisije.(nije ni cudo sto su nam servirali milijun lazi dok istina cami po podrumima i zatvorima). Direktor Internacionalnog Crvenog Kriza, Charles Biedermann, je priznao 31/prosinca/1983 da je broj UMRLIH( od svih uzroka) i registriranih u specijalnom registarskom uredu ,u svim njemackim logorima bio 373,468. (11-2515).Ta brojka je bazirana na knjigama vodjenim u svim nacistickim logorima. (11-2516, 2517). Albert de Cocatrix,tada direktor International Tracing Systema,odrzao je govor u Becu 1977 i izjavio kako je broj osoba koje su umrle (od svih uzroka,i poznato do tog datuma) u SVIM koncentracionim logorima bio 357,190. Nijemci su na ime odstete isplatili 120 milijardi maraka 4.2 milijuna Zidova, ( u kojim su to logorima ovi prezivjeli ????) od kojih je blizu 50% zivilo u Izraelu a drugi u ostalim drzavama. Holoca$h.Isplatilo se lagati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije