Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.11.2014. u 12:00

Troškovima tu neće biti kraj jer će tek trebati postaviti i punionice za električne automobile. Što se čudimo, Zmajlović je, uostalom ministar, zadužen za zaštitu prirode i okoliša, a ne za zaštitu državnog proračuna

Kupuju se ekoauti za 24 milijuna kuna

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, i nakon rastrošne selidbe u nove luksuzne urede nastavlja s ekstravagantnim potezima koji javnost bodu u oči. Štednji u proračunu usprkos, ministar je, prema pisanju Slobodne, krenuo u nabavu 24 milijuna kuna skupih hibridnih i električnih automobila za sve parkove prirode i nacionalne parkove, njih ukupno 19. Troškovima tu neće biti kraj jer će tek trebati postaviti i punionice za električne automobile. Što se čudimo, Zmajlović je, uostalom ministar, zadužen za zaštitu prirode i okoliša, a ne za zaštitu državnog proračuna.

Mornar u oblacima

Umjesto nagrađenih đaka, u Koreju otputovao ministar

Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, čini se da je poput kolege Varge prestao čitati novine ''radi mentalnog zdravlja“. Samo je time moguće objasniti da Mornar ''nije primijetio“ akciju ''Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska!“ koju već 8 dana gromoglasno provodi list 24 sata i da ''nije baš upućen u problem gladne školske djece“. Kako onda očekivati da zna za učenike iz Popovače koji su poslali rad na Festival svjetskih inovacija u Južnoj Koreji gdje su dobili zlatno odličje. Priznanje neće preuzeti jer nemaju novca za put u Koreju, u koju je otputovao ministar. ''Rado bih pomogao toj djeci da odu u Koreju, ali nekome dati znači nekome uzeti“, kaže Mornar. Neće valjda sebi uzeti.

Život ispod crte

Svi će kad-tad pasti ispod praga nerazvijenosti

Dražen Mufić, gradonačelnik Vrbovskog, pridružio se pobuni čelnika gradova i općina Gorskog kotara protiv novog Zakona o regionalnom razvoju koji im oduzima olakšice. Gorski kotar ostat će bez financijskih potpora jer je iznad zakonskog praga nerazvijenosti, ali Mufić već u Novom listu vidovito najavljuje povratak olakšica. Sve će goranske općine bez olakšica brzo osiromašiti pa će im, zaključuje Mufić, država opet morati pomagati jer će se naći ispod crte, u skupini najsiromašnijih.

Skupi izlet

Premijer odriješio kesu da povede sina u SAD

Zoran Milanović, premijer, platio je nedavni put sina u SAD oko 64.000 kuna. Proizlazi to iz jučer objavljenog podatka da je ukupni trošak puta u SAD uže, peteročlane Milanovićeve delegacije bio 321.769 kuna – ili 64.353 kune po osobi.

>>Tomašić usporedila povratak u RH s dolaskom na Mars

>>U očekivanju novog brenda iz HSP-a AS

Komentara 9

Avatar navijač
navijač
12:34 12.11.2014.

Tko to smije nešto reći protiv Zmaja? njemu nesmije pasti ni dlaka s glave !!! jasno ???

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:26 12.11.2014.

...nitko ne smije da ga dira... jer ga čuva...

DU
Deleted user
14:17 12.11.2014.

Zmajlović poznati borac za Hrvatsku služeći civilni vojni rok u staračkom domu, naučio je sve što treba o ekologiji. gdje sa spirinama iz kuhinje ...gdje sa pelenama ...sve zna, a najbolje zna kako se debelo uvaliti u luksuzni jacuzi. Od tud diktira tko smije dirati gljive i kestenje po šumi?...nitko. Tko smije brati travu po kamenjaru na otocima?...nitko. Tko smije ubrati bazgu ili ne daj Bože koprivu ?...nitko-----osim njegov Milanče i SDP.Oni smiju sve ...ali još kratko! Dolazi vrijeme , odletjeti će kao blato s kotača kad krene galop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije