Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI SU GA - SLUČAJNO

Zločin koji je poticao teorije urota: Ivanu Hodak ubio je s dva hica, nikada se nije pokajao

21.07.2023.
u 15:26

Mladen Šlogar umro je mirno, na postelji kreveta gdje je izdahnuo u petak oko 6 sati ujutro. U posljednjim trenucima svog života nije patio iako je roditeljima Ivane priuštio mjesece, godine, sad već i desetljeća patnje

Komentara 12

VI
VilaAmalka
16:44 21.07.2023.

Ne znam ima li itko u Hrvatskoj da vjeruje u Šlogarovu krivnju.

SS
simpatican.simpa
16:58 21.07.2023.

Taj slučaj je poznat po najbržem suđenju za ubojstvo po brzo postupku, našli kod njega pištolj i on je priznao. Ni u najgorim, na jeftinijim američkim krimi filmovima nema toga. Očito se nije htjelo rasvijetliti tko je naručitelj i izvršitelj.. Dotični, pokojni je dobio kvalitetan doživotni smještaj za priznanje. To su je pravosuđe svrstalo na stranu negativaca i kriminala.

MA
Marinooo
12:08 22.07.2023.

Svi znamo da se niti jednoj hrvatskoj instituciji ne može vjerovati jer su sve pod kontrolom političara. Zašto bi klošar smaknuo mladu ženu? I otkud mu uopće pištolj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije