Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Zagrebu

Zlatar spašavao 85-godišnjeg oca od vatre pa se opekao

požar
Foto: Pixsell
1/4
07.07.2010.
u 00:10

Prema riječima dežurnog operativca u JVP Grada Zagreba, intervencija je završila jutros u 10.20, a nakon toga je normaliziran i promet u Petrinjskoj ulici.

Požar u stanu obitelji Augustini, poznatijih zagrebačkih zlatara u Petrinjskoj ulici izbio je u utorak, neslužbeno doznajemo, zbog kvara na električnim instalacijama. Vatra je oko 23.20 sati planula u spavaćoj sobi dvoetažnog stana jer se zapalio produžni kabel na koji su bili priključeni televizor i računalo.

Soba je u potpunosti izgorjela, a vatra je zahvatila i dio krovišta. Ukućani su spavali kada je izbio požar pa je Albertini Augustini (58) izvlačio iz stana svog 85-godišnjeg oca, koji se nagutao dima te je prebačen u KB Sestara milosrdnica. Sin se opekao dok ga je spašavao pa mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Komentara 4

JS
ja sam gladan
00:44 07.07.2010.

Sigurno su opet u pitanju sirote starice koje imaju stan od 200 kvadrata,nemaju za struju i bla.. bla..bla. Tako i ruska mafija \"čisti\" stanove.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
08:59 07.07.2010.

. ..Da li se sirota\"majčica\"možda zove Jadranka a jučer je rekla DA OSTAJE DOKRAJA. ..Bora Čorba. ..

FE
Felicijen
16:03 07.07.2010.

Loše održavanje stanova, amaterski zahvati na instalacijama i nepažnja samo su korak do ovakvih nemilih događaja. Poslije je najčešće prekasno za \"da smo znali\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije